maandag 15 april 2019

PAUL YOUNG

Zelden stond een artiest zo symbool voor een muzikaal tijdperk als Paul Young. Met de soulband Q-Tips bouwde hij al een solide live-reputatie op, maar wanneer  hij solo gaat, komt zijn échte internationale doorbraak met een slow-versie van Marvin Gayes ‘Wherever I Lay My Hat’ in 1983. Daarna scoort de Britse popster, met zijn onvervalste blue-eyed-soul meets moderne pop,  gigantisch veel hits die als klassiekers de boeken in gaan. Wie heeft als 80’s-tiener niet geplaybackt op ‘Love Of The Common People’, ‘Come Back And Stay’ en ‘Everytime You Go Away’?

Archief
  • € 27,50
  • € 32,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Paul heeft zeker niet stil gezeten de afgelopen tijd, tegen het einde van 2016 werd Paul benaderd door Gary Barlow (van Take That) om een nummer op de nemen voor een soundtrack die Gary produceerde voor een film.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur