donderdag 8 juni 2017

PAUL WELLER – uitverkocht

Support: Max Meser

Vraag aan bands als Oasis, Blur en Arctic Monkeys wie hun grootste helden waren, en je krijgt ongetwijfeld de naam van Paul Weller te horen. De Britse rocker blies halverwege de jaren negentig de britpop nieuw leven in, maar blijft ook vandaag nog actueel. Nadat hij begin dit jaar de filmscore van de film Jawbone verzorgde, komt hij weer naar ’t Paard voor een nieuwe show.

Pop/Rock
Archief
  • € 35,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

‘The Modfather’ maakt in de jaren zeventig en tachtig furore als frontman van de legendarische punkband The Jam en vervolgens met The Style Council. Wanneer hij vervolgens solo verder gaat, wordt duidelijk hoe veelzijdig Weller wel niet is. Jazz, soul, new wave, rock: er is geen genre dat hij schuwt. Met een indrukwekkend aantal van elf studio-albums op zijn naam en een flink aantal hits, staat hij nog altijd stevig met beide benen in de Britse muziekscene. Schrijven doet hij niet alleen voor zichzelf: hij componeerde het volledige vierde album van popartiest Olly Murs én de soundtrack van de boxfilm Jawbone. Actief en actueel, hoog tijd dus om deze Britpopheld weer in Den Haag uit te nodigen.

Support: Max Meser
Sinds zijn debuut album ‘Change’ is er ook daadwerkelijk veel veranderd in het leven van Max Meser. Hij verhuisde naar Nederland, werd 3FM Serious Talent, kwam in de Wereld Draait Door en staat nu in het voorprogramma van Paul Weller.

Zijn muziek doet je wellicht denken aan The Beatles maar heeft ook aardig wat weg van blues & folk. Max Meser is ‘hand-picked’ door de grootmeester Paul Weller himself. Dus je kan er wel vanuit gaan dat de avond begint met kwaliteit.

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.