zaterdag 4 december 2021

PAPI CHULO [Nieuwe Datum]

Den Haag! Na die heerlijke editie begin 2020, komen we eindelijk weer terug in Paard! Een heerlijk tropisch feest met DJ’s, MC & Live entertainment! Een compleet avondje naar de Zuid-Amerikaanse hitte, zonder het vliegtuig te pakken!

*Tropical Party* *Live acts* *Latin DJ’s* *Entertainment*

Houdt de socials van Papi Chulo in de gaten voor alle updates over line-up, kaartverkoop en meer!

Reeds gekochte tickets van 10 april 2020 & 2 oktober 2020 zijn ook geldig.

bachatadancehallmoombathonreggaetonsalsa18+
Koop tickets
  • Fast Papi 9,95 | Regular Papi 13,95 | Late Papi 14,95 | Door Papi 17,50 | Groep (3 papi's) 35,85
  • Beide Zalen
  • 23:00
  • 23:00

Een heerlijk tropisch feest met opzwepende Reggaeton, rauwe Dancehall, vieze Moombahton, sexy Salsa, oh la la Bachata & Kizomba, on the flow met Dembow en live entertainment!

MAINSTAGE
Reggaeton / Latin / Caribbean

SOCIAL STAGE
ByBachata Passion Dance CompanyCorona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live events.
Het heetste latinfeest van dit moment!

PAPI CHULO