zaterdag 28 oktober 2017

PALMSY & MIDAS

Tijd voor een heuse double-bill show in onze Kleine Zaal. Met de sprankelende indie pop van de mannen van PALMSY en de powerpop van Midas wordt deze avond sowieso eentje waar gedanst, gezongen en genoten gaat worden.
Beide bands hebben afgelopen jaren onder andere de Popronde en meerdere festivals aangedaan en zijn in korte tijd uitgegroeid tot aanwinsten voor de Nederlandse muziekindustrie.

Archief
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

PALMSY
Zweef tussen sprankelende indie pop, en de levendige energie van pop-punk. Mix deze twee
genres met de punch van 90s alt-rock zoals Weezer en dan heb je de indie rockband
PALMSY. De songs zijn aanstekelijk, sexy en opzwepend. Met invloeden uit de Bombay Bicycle Club, Little Comets, the Wombats hoek bestaat hun stijl vooral uit fonkelend gitaarwerk en catchy melodiën.
Na in 2016 de Popronde aangedaan te hebben, speelde ze grote shows in Paradiso, Tivoli en het Patronaat. Nu komen ze dan eindelijk met hun debuut EP en daar hoort natuurlijk een tour bij! Let’s get PALMSY!

Midas
Voordat Midas aan zijn soloproject begon zat hij in rockband ‘The Fudge” en sleept hij de publieksprijs binnen bij de Grote Prijs van Nederland. Na het uiteenvallen van ‘The Fudge’ vertrekt hij naar Barcelona, New York, LA en Nashville om zich op zijn solo carrière te richten. Met de inspiratiebronnen zat het daar wel goed, want al snel vond hij zijn eigen geluid: powerpop met invloeden uit de folk. Eenmaal terug in Nederland gaat het snel en stond hij in 2016 op Noorderslag, Bospop en de Parade. Ook in 2017 is het druk met festivals als Pinkpop, Tuckerville én dus een clubtour samen met Palmsy.

"Midas is een van de beste nieuwkomers van afgelopen jaar en Caroline is misschien wel zijn allermooiste liedje"

Pinguin Radio

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur