vrijdag 1 juni 2018

Paardcafé: Kid Harlequim + support

Hardrock uit Rotterdam!

AlternativeHardrockGratis
gratis
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30

De Nederlandse rockband Kid Harlequin heeft onlangs hun derde fantastische album uitgebracht met hun allereerste single genaamd ITCH!

Het werd gelanceerd met twee grote album-releases in Amsterdam en Rotterdam aan het einde van 2016. Dit was ook de eerste keer dat Kid Harlequin beschikbaar was op vinylplaten. Hun jaar eindigde ook met een knaller ter ondersteuning van Alter bridge en Placebo in de Heineken Music Hall en de Ziggo-koepel tijdens de aftershows en steunde Mushroomhead in Tivoli.

De muziek van Kid Harlequin presenteert een gepolijste versie van onstuimige, krachtige industriële rock. Je kunt rock verwachten met een donkere atmosfeer (doet denken aan Perfect Circle, Deftones), krachtige gitaarriffs, melodieuze zang, elektronische elementen en vooral een boeiende podiumpresentatie! Afkomstig uit Zuid-Afrika, is de fameuze felle uitvoering van AriJo’s geboorteplaats AriJo er zeker van dat de menigte wordt opgepompt. Meer internationale roots worden naar de band gebracht door de formidabele drummer Erik Stein die oorspronkelijk uit Luxemburg komt. Een extra randje wordt toegevoegd aan hun nieuwste album met samenwerkingen met de beroemde Marcela Bovio (bekend als de zanger van Stream of Passion) en ook met een strijkkwartet.

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.