donderdag 31 mei 2018

Paardcafe: Jellephant & The Phantoms

jelle (phant) haagsma is een songwriter en multi-instrumentalist uit arnhem, nederland. zijn oeuvre varieert van neo-psychedelia, noise en downbeat garage met een vleugje shoegaze tot Arabische en Indiase invloeden.

Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30
  • 23:30

Jellephantnt begon zijn muzikale carrière in 2008 met het maken van instrumentale / elektronische experimenten die vaak werden geclassificeerd als ‘muziek voor film’. deze experimenten resulteerden in twee albums (2009 en 2011). na zijn tweede experimentele album verschoof jellephant van deze abstracte geluiden naar akoestische liedjes en veroorzaakte het soms een “ongemakkelijk gevoel” vanwege de “pikzwarte teksten”. gedurende deze periode nam hij drie ep’s en één album op: ‘yours truly’ (2012).

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur