donderdag 16 mei 2019

Paardcafé: Coral Springs + One Hidden Frame

Punk dubblebill die je niet mag missen!

AlternativepunkGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:30
  • 23:30

Het Finse One Hidden Frame heeft als doel melodieuze punk te spelen met tonnen emotie en zinvolle teksten in de trant van Propagandhi / Adhesive. Nog steeds buigt OHF zich nog steeds in de richting van wat de skatepunk uit de jaren negentig opleverde, maar maakte het af met een moderne sfeervolle toets. OHF heeft zes euro tours gedaan, opgevoerd tijdens de Manchester Punk Festival en twee keer op Punk Rock Holiday. Hun 5e full length plaat werd uitgebracht door Bird Attack Records in 2017. In september werd een 7 “split met Thousand Oaks uitgebracht als een internationale 4-label gezamenlijke release.

Wat Coral Springs definieert is een liefde voor poppunk en punkrock in de stijl van No Use For A Name, State Champs, Rise Against en New Found Glory. ze zoeken naar een balans tussen de onweerstaanbare aanstekelijkheid van popmuziek en de energie en intensiteit van punkrock. Deze balans is een van de kwaliteiten die hun debuutalbum ‘Always Lost, Never Found’ uniek maakt.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur