AXEL FLÓVENT

zondag 21 januari 2024 2024

IJslandse dreampop singer-songwriter Axel Flóvent komt in januari 2024 terug naar Nederland en brengt zijn etherische geluid en poëtische teksten mee. Geboren en getogen in het noordelijke vissersdorp Húsavík, is waar Axel zijn debuut-ep ‘Forest Fires‘ schreef, een verzameling nummers die hij schreef onder invloed van alles, van Bon Iver tot Bombay Bicycle Club, en die hem internationaal succes bracht.

dreampop folk
archief
  • Café
  • 20:00
Nieuwsbrief

Afgelopen jaren heeft Axel meer dan 170 miljoen streams wereldwijd verzameld, de wereld rondgereisd om op festivals op te treden en om zalen vol te krijgen tijdens zijn eigen tournees. Ook deed hij de support van The Paper Kites, Radical Face en Ásgeir. Axel heeft dit jaar besteed aan het werken aan nieuwe muziek, en binnenkort begint er een nieuw opwindend hoofdstuk. Zorg ervoor dat je deze speciale show niet mist.

Dit is een gratis show en vindt plaats in Paardcafé. Je hoeft je enkel te registreren. Let op: jouw reservering is geen garantie voor een plek. Vol = vol, dus kom vroeg. Reserveren kan vanaf vrijdag 20 oktober om 11:00.