maandag 5 april 2021

Paardcafe: Aesthetic Perfection [NIEUWE DATUM]

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar de datum 5 april 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

electronic popindustrialmetal
Koop tickets
  • € 22,50
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

AESTHETIC PERFECTION komt naar het Paardcafé voor een exclusieve Nederland show. Ze brengen een unieke mix van industrial-pop. Het is ondertussen alweer 5 jaar geleden dat Aesthetic Perfection Nederland heeft aangedaan. Hoog tijd om daar verandering in te brengen dachten wij! Zo dichtbij kun je Aesthetic Perfection hierna nooit meer zien. Wij verwachten dat de kaarten snel zullen gaan dus wees er op tijd bij als je niet achter het net wilt vissen.

Frontman Daniel Graves is een 100% onafhankelijke producer en muzikant die op naadloze wijze zijn liefde voor popmuziek en industrial metal samenvoegt. Bijgestaan live door Elliot Berlin (Telemark, Maskinoperatör) en Joe Letz (Emigrate, ex-Combichrist) heeft het trio onlangs als support meegetourt met het soloproject van Till Lindemann, de zanger van Rammstein. Nu trekken ze zelf Europa in ter ere van het nieuwe ‘Into The Black’ album.