woensdag 29 april 2020

Paardcafe: Aesthetic Perfection [uitgesteld]

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 1 juni geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws. Lees hier meer.

electronic popindustrialmetal
  • € 22,50
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

AESTHETIC PERFECTION komt naar het Paardcafé voor een exclusieve Nederland show. Ze brengen een unieke mix van industrial-pop. Het is ondertussen alweer 5 jaar geleden dat Aesthetic Perfection Nederland heeft aangedaan. Hoog tijd om daar verandering in te brengen dachten wij! Zo dichtbij kun je Aesthetic Perfection hierna nooit meer zien. Wij verwachten dat de kaarten snel zullen gaan dus wees er op tijd bij als je niet achter het net wilt vissen.

Frontman Daniel Graves is een 100% onafhankelijke producer en muzikant die op naadloze wijze zijn liefde voor popmuziek en industrial metal samenvoegt. Bijgestaan live door Elliot Berlin (Telemark, Maskinoperatör) en Joe Letz (Emigrate, ex-Combichrist) heeft het trio onlangs als support meegetourt met het soloproject van Till Lindemann, de zanger van Rammstein. Nu trekken ze zelf Europa in ter ere van het nieuwe ‘Into The Black’ album.