donderdag 22 augustus 2019

NITS @ ZUIDERPARKTHEATER

LET OP! Dit is een Paard op Hol-event en vindt plaats in het Zuiderparktheater op Henriëtte Roland Holstweg 100, 2533 ST Den Haag.

Al 45 jaar de meest ongrijpbare band van Nederland. Eentje met een ontzagwekkend oeuvre maar ook een band zijn kinderlijke nieuwsgierigheid nog steeds niet verloren heeft. Immer onderweg tussen Athene en Helsinki met concerten vol dynamiek, humor, virtuositeit en een diepe Europese melancholie, en dit alles met een stijlvolle veelzijdigheid. Na een concert in Zürich schreef een journalist onder zijn lovende recensie: Man wird wiederkommen.

 

poprock
Koop tickets

*incl € 2,50 servicekosten

Nits werd gevormd in 1974 en scoorde in 1975 een platencontract door een optreden tijdens OOR’s eerste Nederlandse Groepen Presentatie in Paradiso. De band bestaat op dit moment uit Henk Hofstede, Rob Kloet en Robert Jan stips. En dat  de heren niet vies zijn van een beetje vernieuwing, uit zich onder andere in de samenwerkingen met artiesten als Perquisite, Dazzled Kid en Kytemen. Zowel in binnen als buitenland oogst de band veel lof en scoorde regelmatig hoog op de hitlijsten met albums als In The Dutch Mountains, Omsk en Hotel Europa.

In het Zuiderparktheater kunnen consumpties met consumptiemunten gekocht worden. Deze zijn vooraf te halen via deze link.

Die onderhuidse spanningen worden mooi verklankt in dreigende ritmes en schurende klankbeelden

Jan van der Plas voor oor.nl

 

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur