JASPER STEVERLINCK Night Prayer Tour

zaterdag 8 juni 2019 2019

Let op: dit concert vindt plaats in de Nieuwe Kerk, Spui 175, 2511 BM Den Haag
Een stem, een gitaar en een piano blijkt méér dan genoeg om je daar te raken waar het een verschil maakt: in je hart. Jasper Steverlinck is in België ondertussen een fenomeen; bijna 100 uitverkochte concerten, meer dan 60.000 tickets verkocht op zijn recente Night Prayer tournee en een platina album. Hij wordt enkel vergezeld door Valentijn Elsen, naast zijn soulmate bovenal een uitmuntend pianist die de kunst verstaat om met weinig noten veel te zeggen. PAARD en het Zuiderstrandtheater presenteren: Jasper Steverlinck in de prachtige Nieuwe Kerk in Den Haag. Een tip: vergeet je zakdoek niet.

Voor liefhebbers van Gitaar, Piano en een falsetto als Jeff Buckley en Saybia singer-songwriter
archief
  • Paard op Hol: Nieuwe Kerk
  • 19:30
  • 20:30
Nieuwsbrief

Eén Nederlandse heeft Jasper alvast veroverd, Sharon den Adel is zo’n fan van Jasper’s unieke stem dat ze hem maar al te graag vroeg voor een duet op de recente Within Temptation single “Firelight”. Ondanks de donkere toon van de teksten schemert er altijd hoop door in Jaspers muziek. Zijn laatste album ‘Night Prayer’ werd gemasterd door Ted Jenssen (o.a. Arcade Fire, Coldplay, Muse, Norah Jones) en draait uitsluitend om songwriting in de puurste, meest directe vorm en om onverbloemde emoties.

“ De songs klinken warm, gevoelig, eerlijk en de Belgische singer/songwriter bewijst nogmaals over een buitengewoon stemgeluid te beschikken. “

Mpodia