Amy Grantham
donderdag 25 juli 2019

GRAHAM NASH @ ZUIDERPARKTHEATER

Let op: dit Paard op Hol programma is in het Zuiderparktheater (Henriëtte Roland Holstweg 100)

Een intieme avond met liedjes en verhalen van Graham Nash

De legendarische Graham Nash komt naar het Zuiderparktheater! Crosby, Stills, Nash (&Young) bestond weliswaar maar twintig maanden, de invloed ervan is onmiskenbaar aanwezig in het DNA van de moderne popmuziek. Naast CSNY is Nash bekend van The Hollies,  en de 77-jarige Nash werd voor beide groepen gehuldigd in de Rock ’n Roll Hall of Fame. Met zijn geladen 70’s rock ’n roll en bevlogen vocalen bewijst Nash, meer dan een halve eeuw na de start van zijn carrière dat hij nog steeds de meester van het podium is. In samenwerking met het Zuiderparktheater presenteert het PAARD: Graham Nash in de open lucht op donderdag 25 juli.

Om je sneller te kunnen bedienen werkt het Zuiderparktheater in de horeca met consumptiemunten. Deze zijn  online te bestellen via deze link. Aan de kassa krijg je de bestelde munten uitgereikt. Je betaalt geen servicekosten voor de munten en je hoeft niet meer in de rij te staan. 

folkfolk/rocksinger-songwriter
Archief
  • € 40,00
  • € 40,00
  • € 42,50
  • Paard op Hol: Zuiderparktheater
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Graham Nash is een man van vele succesvolle projecten. In de jaren zestig maakte hij naam en faam als zanger van The Hollies, een band die sterk beïnvloed is door Buddy Holly. Later richtte hij de supergroep Crosby, Stills & Nash op, die een Grammy Award ontving voor hun debuutalbum, en sindsdien erkend is als een hoeksteen in de popgeschiedenis. Ook is Nash een bekend activist; hij gebruikte zijn muziek onder andere voor het onder de aandacht brengen van Occupy Wallstreet en anti-kernenergiegroepen.