donderdag 6 juni 2019

ONE NIGHT OF ELVIS

“A little more action please!” Lee Memphis King, één van ELVIS PRESLEY’s meest succesvolle tribute-artiesten, viert de Vegas Years tussen ’69 en ’77. Fantastisch orkest? Check. Gigantische videoprojecties met memorabele Elvis beelden? Aanwezig. Authentieke kostuums? Mogen niet missen.
 
 
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Lee Memphis King, Europa’s meest succesvolle Elvis Presley-tribute-artiest, creëert de essentie van ‘The King’ met een combinatie van nauwkeurige zang en een ongelooflijke passie in elke voorstelling van ‘One Night Of Elvis’.
In deze nieuwste productie portretteert Lee Memphis King, Elvis Presley op zijn hoogtepunt tijdens het vieren van de iconische ‘Vegas Years’ van 1969 – 1977. Schitterend in de meest authentieke kostuums van de performance van Elvis en een fantastisch orkest vol getalenteerde muzikanten. Aangevuld met videoprojecties uit het leven van Elvis, ervaar je hoe het er aan toeging in Elvis’ leven.

Dit is een tribute-show en is op geen enkele manier verbonden aan originele artiesten of soortgelijke shows.

Oh, he gives a hell of a show – at times there are moments when it is difficult to tell where King stops and The God of Rock and Roll begins,

The Wee Review

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur