woensdag 22 april 2020

OI VA VOI [geannuleerd]

Deze show hebben we helaas moeten aflasten vanwege de Corona-maatregelen. Ticketkopers ontvangen een e-mail. Heb je een ticket aan de avondkassa gekocht, neem dan contact op met [email protected] 

 

klezmerwereldmuziekWe Are Public
Archief
  • € 25,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Oi Va Voi laat zich niet zomaar in een hokje plaatsen: de band combineert subtiele, dynamische ritmes en westerse melodische gevoeligheid met folk van hun Joodse en Oost-Europese roots. De zes jonge Londenaren brengen tijdens hun shows hun muziek met een kenmerkende energie en levendige dynamiek. Het Oi Va Voi-geluid van 2019 is nog wereldser dan voorheen: nieuwe nummers worden uitgevoerd naast gevestigde favorieten.

De Londenaren maakten vanaf dag één indruk met debuutalbum Laughter Through Tears. Geproduceerd door Grammy-prijswinnaars Bacon & Quarmby, was het album een dubbele winnaar bij de BBC Radio 3 World Music Awards en de Nederlandse Eddison Award-winnaar. Voor komende album: Memory Drop, vormen oprichters Josh Breslaw (drums) en Steve Levi (klarinet/zang) samen met trompettist Dave Orchant en gitarist Michael Vinaver een kwartet voor het tekstschrijven. Ook prominent op het album is de betoverende violiste Anna Phoebe, die live verscheen met Oi Va Voi tijdens het opbouwen van een succesvolle solocarrière.

Astonishing. On several counts.

The Guardian