NYE: SUPER HEROES

Activeer je titanische partykrachten voor NYE: Super Heroes!

zaterdag 31 december 2016 8358

Kijk hier voor de foto's van de photobooth!Trek je cape uit de kast, zet je masker op en activeer je titanische partykrachten voor NYE: Super Heroes! Vanavond verenigen alle superhelden die een verzetje verdiend hebben; ook dit jaar is de wereld immers succesvol gered van de ondergang. Paard van Troje is de plek waar al deze iconen samenkomen en het glas heffen op het komende jaar. Heroes - Grote Zaal (open 22:00 uur)De grote zaal is voor de grootste helden die je kent: de heroes! Op de lekkerste hits uit de 80’s, 90’s en nullies ga je minstens zo hard als Iron Man, proost je met Catwoman op die onvermijdelijke kater en blijf je net als Spiderman plakken tot het ochtendgloren.

Dance 18+
archief
  • 21:00
  • 21:00
Nieuwsbrief

Heroes DJ’s:
Punica Oase & Captain Lollieknots 
Oh jawel: je favoriete DJ’s van de sukkelclub zijn ook aanwezig.  Met deze heren in huis heb je geen vuurwerk meer nodig, want de lekkerste 80’s, 90’s en 00’s knallers vliegen je om de oren.  Met hits voor zowel gillende keukenmeiden als  astronauten dreigt de zaal vrij vlot te ontploffen. Er is een kleine kans op letsel, maar ach, wat geeft het. Dansen tot je sterretjes ziet is soms erg lekker.

Fatman  “Look Bruce, it’s the Fat Signal.” “Right again, Robin, there must be another villain trying to add vitamins or vegetables to a perfectly unhealthy burger-menu. To the Fat-mobile, let’s go.” DJ Fatman houdt niet van verantwoord. Alleen de vetste platen zijn goed genoeg. Kan er nog een dikke saus met beats overheen? Ja graag, want muziek moet rond en opgezwollen zijn en druipen van de dip. Van zware ritmes tot volumineuze hits: DJ Fatman gooit ze allemaal in zijn mixer en maakt er een volvet feestje van. Fatman to the resto.

DJ Daredevil  Deze DJ gaat vanavond geen plaat uit de weg en durft alles te draaien waar een ander zijn vingers niet aan durft te branden! Do you dare to dance with the devil?!

Villains – Kleine Zaal (open 00:30 uur)
De kleine zaal is het duistere domein van de schurken, waar aartsvijanden snode plannen kweken voor de meest ruige jaarwisseling ooit. Missie? Chaos brengen onder de gevestigde orde! Rock ’n roll, alternatieve evergreens en ander hak- en beukwerk voeren hier de boventoon, maar wees gewaarschuwd: zware jongens bedriegen je waar je bij staat. Ach, ook slechteriken hebben recht op een feestje. Why so serious?

Villains DJ:
De Rooie Jager  Waar het fenomeen uit Klazienaveen ook gaat, hij laat afgebroken feesttenten en uitgeputte, voldane mensenmassa’s achter door rock, happy hardcore, metal, schlager en de hits van onze ouders bij elkaar te gooien. Ieder intro is een verrassing, een aha-erlebnis en heel soms ook een provocatie als het een beetje duf dreigt te worden.

Sidekicks & antiheroes – Paard café (open 00:30 uur)
Kun je zoveel heldhaftigheid en strijd niet aan? Voeg je dan bij de ongevreesde, maar minstens zo geliefde antihelden in het café. Dans ongehinderd schouder aan schouder met pantoffelhelden Don Quichot en Lambik, terwijl opblaasbeesten en de lekkerste pop, dance, reggaeton, dancehall, Top-40 en trap je letterlijk om de oren vliegen. De wereld redden doen we morgen wel.

Sidekicks & antiheroes DJ’s:
DJ Prosciutto Coco Caballo met DJ Prosciutto staat voor dobberen op een opblaaskrokodil op de beat van de golven. Voor zwoele, sexy zomeravonden in de armen van een vakantieliefde. Voor de lekkerste pop, dance, reggaeton, dancehall, Top-40 en eclectische hits.

WHAM! BANG! Photobooth – Foyer
Ook dit jaar is Chiquita’s Photobooth aanwezig om jou en je mede-helden te vereeuwigen! Kijk hier voor de foto’s van vorig jaar en laat je inspireren! 

Dresscode 
Ga als je favoriete super hero, villain of sidekick. Ook undercover helden zijn natuurlijk welkom! 

*Prijs is exclusief servicekosten