zondag 18 november 2018

NIELSON

Teske

15:00 deur open
15:30 Teske
16:30 NIELSON

DIAMANT CLUBTOUR
Nielson heeft geen introductie nodig, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-songwriter in 2012 is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. En nu is hij terug, met een nieuwe sound. Het klinkt anders, het voelt anders en ís anders: elektronisch en internationaal. Maar nog steeds komen zijn teksten recht uit zijn hart en zijn ze persoonlijker dan ooit. Op zondag 18 november treed hij op in Paard met een bijzondere middagshow.

Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Nielson brak door met ritmische, energieke en opgewekte Nederpop en scoorde hit na hit. Heel Nederland voelde zich sexy als hij danste, en nu is het jaren later en tijd voor een volgend hoofdstuk. Nielson legt zijn ziel volledig bloot en gaat voor een sound met internationale allure. Maar natuurlijk zullen de Nederpophits Beauty & De Brains, Sexy Als Ik Dans, Hoe en Mannenharten niet ontbreken tijdens deze tour.

Teske, bekend van ‘Oesters en Champagne’ zal het voorprogramma van Nielson verzorgen. Teske bracht in 2014 haar eerste single ‘Rewritten’ uit en klimt de afgelopen jaren steeds meer naar boven op de muziekladder. Ze vindt het uitdagend en inspirerend om verschillende genres en schrijfstijlen te remixen tot een gehele eigen sound. En op dit moment werkt ze aan haar eerste album!

De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op Diamant reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe - songs live te mogen spelen

– Nielson