zaterdag 11 mei 2019

NEW WAVE CITY: 5 YEAR ANNIVERSARY

DJ's: Bobby King, DJ Henz, Ome Steef, The Sissies, Muziek Trafic

Nog nooit waren we zo enthousiast als nu! Op 11 mei komen we samen voor het 5-jarig jubileum van het muziekliefhebbend collectief  New Wave City. Een half decennium aan herinneringen verenigd op de dansvloer. Talloze specials passeerden de revue. Depeche Mode, The Cure, David Bowie slechts een handgreep uit hun oeuvre.
 
Op deze bijzondere dansavond blikken we samen terug op alle mooie muzikale momenten die teruggaan tot in de vroege 80’s. Een trip down memory lane met louter de beste New Wave die onze muziekgeschiedenis rijk is!
AlternativeDanceNew Wavepost-punkpunksynthpop18+
Archief
  • € 2,50
  • € 5,00
  • Kleine Zaal
  • 22:00
  • 22:00

*incl € 2,50 servicekosten

Wie jarig is trakteert zeggen ze toch? Dat klopt!

Samen pakken we groots uit. Postpunk peetvader, Mark Burgess, treed met zijn Chameleons Vox op in de vooravond. Iedereen met een kaartje voor dit concert verkrijgt gratis entree voor New Wave City!! Meer informatie over het concert vind je hier.

 

We ware just hedonists and party animals.

– Bernard Sumner, New Order

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur