vrijdag 17 maart 2023 8380

NAVARONE

Ramkot

Classic, Progressive, Grunge, Alternative, Stoner. De Nijmeegse rockband Navarone draait de hand er niet voor om. Ze schuwen niets, smijten met modder, schreeuwen je toe, maar fluisteren tegelijkertijd ook in je oor. Soms extreem luid, soms juist heel intiem, maar altijd authentiek en vol overgave. 17 maart komt hun rock van kaliber naar PAARD.

Klinkt als X-Ufo, Sector B, Lit Soul classic rockgrungerock
Archief
  • € 28,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 3,00 servicekosten

Navarone heeft 4 studio albums, een live DVD en een EP op zak, verzilverde tijdens de pandemie hun groeiende succes met een deal bij Sony Music en zal de komende tijd naar buiten treden met een aantal nieuwe singles. Een volledig nieuw album staat gepland voor februari 2023. Verwacht een nog hoger niveau dan tevoren in termen van compositie en productie, maar ook in termen van kracht, dynamiek, diepgang en diversiteit. Kortom, de prognose voor Navarone is duidelijk: deze muzikanten hebben het heden en de toekomst van de rock in de palm van hun handen.

 

SUPPORT: Ramkot
Ramkot maakt ramrock. Dit trio uit Gent weet, conform aan de eeuwenoude rocktradities, met een eigen visie songs te maken waarbij headbangen en dansen perfect hand in hand gaan. Ze weten hun passie voor afbraakwerken te vertolken in een herkenbare en compacte sound.