donderdag 21 oktober 2021

MY BABY

Cari Cari

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Het lijkt alweer jaren geleden dat MY BABY in Den Haag stond…. En dat is het ook. Maar goed nieuws! De band komt op 21 oktober weer naar PAARD en neemt een lading nieuwe songs mee. Muziek waar ze in de afgelopen twee jaar aan gewerkt hebben en die ze nu eindelijk op het podium ten gehore kunnen brengen.

Voor hun nieuwe liedjes hebben ze samengewerkt met o.a. de producer van de Chemical Brothers, dus dat belooft een dansbare, energieke avond.

Alternativeblues rockfunkpsychedelicRoots
Archief
  • Ticket €24,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

Het Amsterdamse trio MY BABY heeft een formidabele live reputatie opgebouwd door meedogenloos te toeren (o.a. Lowlands, Into the Great Wide Open, Sziget, Glastonbury) en natuurlijk door een bijzonder en uniek geluid te creëren. Niet alleen hebben hun shows perfect de kloof overbrugd tussen rock en dansmuziek. Hun hypnotiserende dansmuziek gedreven door roots staat voor betovering waarmee de wereld stormenderhand werd veroverd. Het is een geluid dat wordt beïnvloed door gospel- en blueszang, vermengd met oude volksmelodieën. Daarbij komt nog de rauwheid van funk uit de jaren zeventig, Afrikaanse woestijnblues, Marokkaanse gnawa, Indiase raga en een vleugje EDM, allemaal gespeeld op gitaren en drums zonder gebruik te maken van computers of samples.

Cari Cari
Cari Cari is een combinatie van Lana del Rey & Queens Of The Stone Age: zorgeloze dagen, rode zonsondergangen en de blues van de nazomer. Nadat de single “Summer Sun” van het duo een van de alternatieve radiofavorieten werd, heeft Cari Cari de harten van het publiek, journalisten en promotors veroverd met hun Tarantino-Soundtrack-esthetiek en perfect georkestreerde live optredens. Rolling Stone Magazine noemde hun optreden op Primavera Sound Barcelona “niets dan surrealistisch”, bijna elke show op hun albumtour was uitverkocht.

Psychedelic, blues rock and everything in between, Dutch/New Zealand trio My Baby aren’t really trying to show off when they reel off the kinds of music they take to.

– Rollingstone India, artikel