donderdag 21 oktober 2021

MY BABY

Het lijkt alweer jaren geleden dat MY BABY in Den Haag stond…. En dat is het ook. Maar goed nieuws! De band komt op 21 oktober weer naar PAARD en neemt een lading nieuwe songs mee. Muziek waar ze in de afgelopen twee jaar aan gewerkt hebben en die ze nu eindelijk op het podium ten gehore kunnen brengen.

Voor hun nieuwe liedjes hebben ze samengewerkt met o.a. de producer van de Chemical Brothers, dus dat belooft een dansbare, energieke avond.

Alternativeblues rockfunkpsychedelicRoots
Koop tickets
  • Voorverkoop start 7-5 om 10:00 uur | ticket €24,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

Het Amsterdamse trio MY BABY heeft een formidabele live reputatie opgebouwd door meedogenloos te toeren (o.a. Lowlands, Into the Great Wide Open, Sziget, Glastonbury) en natuurlijk door een bijzonder en uniek geluid te creëren. Niet alleen hebben hun shows perfect de kloof overbrugd tussen rock en dansmuziek. Hun hypnotiserende dansmuziek gedreven door roots staat voor betovering waarmee de wereld stormenderhand werd veroverd. Het is een geluid dat wordt beïnvloed door gospel- en blueszang, vermengd met oude volksmelodieën. Daarbij komt nog de rauwheid van funk uit de jaren zeventig, Afrikaanse woestijnblues, Marokkaanse gnawa, Indiase raga en een vleugje EDM, allemaal gespeeld op gitaren en drums zonder gebruik te maken van computers of samples.

Psychedelic, blues rock and everything in between, Dutch/New Zealand trio My Baby aren’t really trying to show off when they reel off the kinds of music they take to.

– Rollingstone India, artikel