donderdag 23 november 2017

MY BABY: PREHISTORIC RHYTHM TOUR

Het Amsterdamse trio My Baby heeft in relatief korte tijd ongelooflijk veel bereikt. Hun tweede album Shamanaid kreeg een Edison, Seasick Steve vroeg de band als support voor al zijn shows in de UK, ze stonden op Glastonbury (waar ze dit jaar opnieuw optreden) en deden een uitgebreide Zuid-Afrikaanse tournee. De nieuwe plaat, Prehistoric Rhythm, verscheen in maart en was meteen de geboorte van een compleet nieuwe liveshow. My Baby neemt je dit najaar mee op een ‘sjamanistische’ reis, waarin muziek en visuals samensmelten tot één geheel.

uitverkocht
  • € 15,00
  • € 17,50
  • € 20,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De afgelopen jaren heeft MY BABY een flinke naam opgebouwd in het nationale en  internationale live circuit. Feit is zelfs dat terwijl ze de hele wereld overnamen, het in Nederland nog stil bleef. Maar die wind is snel gedraaid. Zo speelden ze op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Paaspop, maar ze zijn het buitenland nog niet beu; “Vorige maand hadden we 26 shows in 28 dagen. Dat is bikkelen geblazen”, aldus zangeres en gitariste Cato van Dijck, halverwege een zoveelste tour, waarbij behalve Bulgarije ook Tsjechië, Slowakije, Servië, Kosovo en Kroatië werden aangedaan.

Voor Den Haag is My Baby ook allang geen onbekende meer. Twee jaar geleden stond de band nog in de Kleine Zaal en onlangs waren ze nog een van de headliners op het Life I Live Festival. Nu keert het trio terug en met de derde plaat Prehistoric Rhythm doen ze dat dit keer in stijl in de Grote Zaal.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

maandag 4 december

FINK

Fink evolueert subtiele folkliedjes tot donkere, meeslepende kippenvelsongs....

uitverkocht
Ik werd verliefd op Fink toen hij een aantal jaar geleden hier in de kleine zaal speelde met Ben Howard (!) in het voorprogramma. Ik weet niet hoeveel ontelbare keren ik al op zondagochtend zijn muziek heb opgezet. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.