Mula B & Friends | Meester Plusser Tour

zaterdag 14 april 2018 2018

Mula B, de meester plusser, chosselaar, maar vooral ijzersterke (t)rapper heeft een paar goeie jaren achter de rug. Mula B zette de scene volledig op z’n kop met zijn track ‘Meester Plusser’. Zijn shows op festivals als Appelsap en Bassline resulteerden in een springend publiek zo ver als het oog reikt en ook het hiphop-medialandschap was laaiend enthousiast. Zo schreef Hiphop in je Smoel: “Meester Plusser is zo’n disstrack die je in het rijtje van Minithug, U-Niq, Negativ, Kimo en Kempi schaart; legendarisch dus.”

 

archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30
Nieuwsbrief

Samen met de mannen van Wilde Westen, waar Louis Vos ook een prominente rol had, kwam de mixtape D&G (Drugs en Geld) voort. Hits als Domme Jongens, Geel, Echekems, en de best bekeken 101-barz sessies stuurden de mannen naar een hoge positie in de Nederlandse rapscene. In september 2017 is zijn debuutalbum ‘8-9-17‘ gereleased en ter promotie hiervan staat de ‘Meester Plusser’ op 14 april 2018 met zijn eigen tour in het Paard in Den Haag.

Support: Kingsize

 

Alcohol onder de 18? LET OP!
Wij willen je erop wijzen dat PAARD verplicht is om de landelijke alcoholwetgeving te handhaven. Dit betekent dat alcohol voor bezoekers onder de 18 jaar ten alle tijden streng verboden is.

Om misbruik te voorkomen hanteren bij het concert van Mula B de volgende regels:
-Om aan de bar alcohol te mogen bestellen worden polsbandjes gebruikt: zonder bandje geen alcohol.
-Bij de entree wordt van iedereen het legitimatiebewijs gecontroleerd om te bepalen of je wel of geen bandje krijgt.
-Hebben wij twijfel over jouw leeftijd en heb jij geen legitimatiebewijs bij je: geen bandje.
-Ook als je eenmaal binnen bent kan in geval van twijfel om je legitimatiebewijs gevraagd worden.
-Er wordt alléén alcohol geschonken aan de foyerbar, de bar in de zaal is alcoholvrij.

Houd je aan deze regels. Als je dat niet doet moet je rekening houden met het volgende:
-Bij geconstateerd misbruik van legitimatie wordt je de toegang tot het Paard ontzegt. Het legitimatiebewijs wordt ingenomen en kan alleen door de rechtmatige eigenaar worden opgehaald.
-Bij geconstateerd onterecht gebruik van een polsbandje (bijvoorbeeld een gevonden bandje omdoen) volgt directe uitzetting.
-Bij geconstateerd doorgeven van een bandje aan een minderjarige volgt voor beiden directe uitzetting: voor de minderjarige die het bandje aannam én voor degene die het bandje afgaf.
-Bij geconstateerd doorgeven van alcoholische drank aan een minderjarige volgt voor beiden direct uitzetting: voor de minderjarige die het drankje aanneemt én voor degene die het drankje overgaf.
-Bij uitzetting of toegangsweigering om bovengenoemde of hieraan gerelateerde redenen wordt geen entreegeld teruggegeven.

Bovengenoemde maatregelen klinken streng en dat zijn ze helaas ook. De landelijke wetgeving is onverbiddelijk en wij als PAARD moeten ons daaraan houden.
Maar niet getreurd: zolang je je aan de bovengenoemde regels houdt en je jouw legitimatiebewijs bij je hebt ga je zeker een geweldige avond hebben!

“ Met de nodige punches, metaforen en agressieve delivery kantelde hij het internet volledig. “

uit artikel  “Mula B is één van de hardste mc’s van Nederland en dit is waarom.”  op Hiphop In Je Smoel