zaterdag 19 januari 2019

MR. SCRUFF

WAOWAO

De excentrieke duizendpoot, Mr Scruff, maakt 19 januari zijn opwachting in Paard. Net als afgelopen jaar op Dekmantel en Lentekabinet neemt de uit Manchester afkomstige selector je mee op een muzikale ontdekkingsreis tussen al het moois dat hij thuis in de platenkast heeft staan.

DiscofunkhouseJazzReggae18+
Archief
  • € 11,00
  • € 16,00
  • Kleine Zaal
  • 22:00
  • 22:00

*incl € 2,50 servicekosten

MR SCRUFF (00:00 – 03:00)
Andy Carthy a.k.a. Mr Scruff blijft nooit binnen de lijntjes wat betreft plaatkeuze, een genrebender pur sang. Feilloos schakelt hij van disco naar jazz, van funk naar reggae en ska, hier en daar nog een hip hop plaat of een lekkere break om vervolgens weer terug te komen bij energieke house.

Als producer maakt Mr. Scruff muziek die voortborduurt op deze invloeden, met een grote dosis humor. Evenals zijn tekeningen in cartooneske stijl waar hij evenmin om bekend staat.
► www.soundcloud.com/mr-scruff

Support: WAOWAO (22:00 – 00:00)
DJ crew, evenementen organisatoren, radio hosts, maar vooral échte sfeermakers. WAOWAO staat bekend om hun wijd uitlopende DJ sets en radio shows. Met mixes van Arab house tot zouk en álles daar tussen.
► https://soundcloud.com/waowao

“I’m not trying to do anything very specific”

– The Mr Scruff Master Plan

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur