woensdag 25 oktober 2017

MORGAN HERITAGE

Let op: dit evenement wordt door omstandigheden verplaatst naar 7 februari 2018.

Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor 7 februari 2018. Mocht u onverhoopt niet kunnen, dan kunt u uw kaarten retourneren op het punt van aankoop. Zie voor meer informatie algemene voorwaarden artikel 6.4. Alle kaartkopers worden hierover gemaild. Onze excuses voor het ongemak.

De Jamaicaanse reggaeband Morgan Heritage komt met zijn nieuwe tour ‘Avrakedabra World Tour’ naar Paard. Ter ere van hun nieuwste album hebben ze al een aardige festival tour achter de rug voordat ze de clubs in gaan. Denk aan Pinkpop Roskilde Festival, New Orleans Jazz and Heritage Festival, Summer Jam Festival en zo voort.

Archief
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Morgan Heritage bestaat uit de 5 kinderen van Denroy Morgan. Ondanks hun relatief jonge leeftijd werden ze al snel beschouwd als een belangrijke pop/reggae groep in de scene.
Hun allernieuwste ‘Avrakedabra’ is er niet zomaar één. Zo zijn er collabs te vinden met Ziggo en Stepha Marley, en gasten als mr Talkbox (dé computer stem van Bruno Mars’ 24K Magic) ontbreken niet aan de plaat.
Met hun ingegrafeerde reggae DNA weet de familie een heerlijke mix van pop, rock, countrou, R&B en hiphop over te laten vloeien in zwoele reggae vibes.

Warm up by Jam Jam Sound!

'Avrakedabra' zit vol met verschillende reggae invloeden welke, vanwege de hele goede muzikanten, perfect in elkaar overvloeien.

Reggaeville.com

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.