MONEY & THE MAN

zondag 7 april 2024 2024

Open je oren voor Henk Wesselink en Ymte Koekkoek, het dynamische duo achter de betoverende sound van Money & The Man. Als de charismatische zanger-gitarist en virtuoze drummer uit Zwolle, creëren ze een unieke mix van garage blues en intense indie-rock & roll.

Sinds hun oprichting in 2013 hebben ze de harten van fans veroverd met hun rauwe energie en onvergetelijke optredens. Met een nieuw album gepland voor februari 2024 en de eerste singles al vanaf september 2023, blijft Money & The Man klaar om de muziekwereld te veroveren met hun onstuitbare passie voor muziek

Het dynamische rockduo Money & The Man uit Zwolle staat te trappelen om de muziekwereld op zijn grondvesten te laten schudden met hun langverwachte nieuwe album, dat gepland staat voor februari 2024. Na hun succesvolle zelfgetitelde debuut en het krachtige “Money No Time – Time No Money,” zijn alle ogen nu gericht op de volgende stap van de band.

Het nieuwe album belooft een meeslepende muzikale reis te worden, waarbij de herkenbare garage blues en intense indie-rock & roll van Money & The Man naar nieuwe hoogtes worden getild. De unieke chemie tussen zanger-gitarist Henk Wesselink en drummer Ymte Koekkoek blijft het kloppende hart van de muziek, waarbij ze opnieuw de grenzen van hun sound verkennen en verleggen.

Het nieuwe materiaal belooft niet alleen muzikaal verbluffend te zijn, maar ook tekstueel dieper te graven, met thema’s die de ziel raken en de luisteraar aan het denken zetten. Money & The Man blijft trouw aan hun roots en verkent de menselijke ervaring vanuit nieuwe perspectieven, met nummers die zowel meeslepend als betekenisvol zijn.

Blues garage indierock rock & roll
archief
  • Café
  • 19:00
Nieuwsbrief