zaterdag 13 oktober 2018

MONDRIAAN JAZZ + HERFSTFEST 13 & 14 OKTOBER 2018

In het weekend van 13 en 14 oktober vindt op de zaterdag Mondriaan Jazz Festival plaats en op zondag is het de beurt aan Herfstfest. Afgelopen jaar waren beide festivals een groot succes, daarom starten we dit jaar de voorverkoop met een Blackbird combiticket, waarmee je voor een zacht prijsje naar zowel Mondriaan Jazz als Herfstfest kunt.

 

Koop tickets
  • € 35,00
  • Beide Zalen
  • 15:00
  • 16:00

*incl € 2,50 servicekosten

Mondriaan Jazz Festival – 13 oktober
De line-up van het Mondriaan Jazz Festival #MJAZZ barste afgelopen jaar van de gevestigde grootheden zoals Ravi Coltrane en Nate Smith, maar ook aanstormend (jazz)talent liet van zich horen. Voor komend jaar zal er wederom een mooi programma worden samengesteld, zodat je in de verschillende locaties rond het Popdistrict kunt genieten van de topartiesten en verrassingen binnen de jazz.

Herfstfest – 14 oktober
Drumfestival HERFSTFEST is ‘the place to be’ voor iedereen die iets met drummen heeft. Het programma zit overvol met optredens en workshops door de vele topdrummers in zowel de grote- als kleine zaal van Paard. Maar dat is nog niet alles want er is ook een drumbeurs, publiek kan meedoen aan jams, ‘shed sessions’ in het café, snelheidswedstrijden, er zijn give-aways en ‘drumfood’. 

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.