zaterdag 27 januari 2018

MOLOTOV

Het is eindelijk zover, Russian Hardbass maakt een primeur in Nederland! MOLOTOV brengt een avond vol slav-ness waar we al lang op zitten (of squatten) te wachten. De beste Russian Hardbass tracks worden gedraaid en er zal natuurlijk ook de mogelijkheid zijn om op z’n Russisch te drinken. De Grote Zaal van het Paard staat op zaterdag 27 januari volledig in het teken van het oostblok en het wordt een avond om nooit te vergeten. За нашу дружбу!

Gratis18+
Archief
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

MOLOTOV is ontstaan als een initiatief binnen de Dutch Bass Community in samenwerking met Paard toen de realisatie kwam dat er nog geen Russian Hardbass feesten worden gehouden in Nederland. We hopen hierbij de pionier te zijn en anderen te inspireren om meer Russian Hardbass feesten te organiseren.

LINE-UP
► Gopnik McBlyat
► Cheeki Creeki (Creek)
► Blyat Theory (A.k.a. Mind Theory)
► O-Blyat Kenobi (Gore.Illa)
► Delay
► шагshaq (Pitch)

Russia's Hard Bass scene is completely insane

Noisey

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur