vrijdag 10 mei 2019

MOLOTOV: Adibass

Pizdec! De Russian Hardbass chaos van Molotov keert weer terug naar de thuisbasis in Paard waar het altijd ruikt naar goedkoop bier van de Poolse supermarkt om de hoek en de goeie oude Kompot van Babushka.

Het geluid van het oostblok zal weer door de speakers blazen en er zal gesquat worden tot iedereen dijen heeft die sterker zijn dan Vladmir Putin!

Zorg dus dat je naar de Haagse markt gaat en neppe goedkope Adidas koopt want op 10 Mei is het tijd voor Molotov: Adibass!

Dancedrum n basshardcorehardstyleRussian hardbass18+
Archief
  • Rush-B Ticket: 5 | Regular Gopnik: 10 | Late Lada Ticket: 12,50 | Deur: 12,50
  • Kleine Zaal
  • 23:30
  • 23:30

*incl € 2,50 servicekosten

MOLOTOV is ontstaan als een initiatief binnen de Dutch Bass Community in samenwerking met Paard toen de realisatie kwam dat er nog geen Russian Hardbass feesten worden gehouden in Nederland. Sindsdien trekt Molotov het voortouw en zette het afgelopen jaar Russian Hardbass keihard op de kaart.

..managed to inspire new hard bass crews that have sprouted westward across the continent.

– NOISEY, UK

Kom meer te weten over Russian Hard Bass in dit artikel.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur