vrijdag 19 oktober 2018

MOLOTOV

Сука Блять, het zat er ook aan te komen. Na twee succesvolle Molotov edities brengt het evenement dat Russian Hardbass hier op de kaart heeft gezet XS Project naar Nederland! De Russen die vooral bekend staan om hun hit ‘Bochka, Bass, Kolbaser’ beloven PAARD af te breken alsof het Chernobyl is. En dat samen met een line-up waar je иди нахуй tegen zegt!

Koop tickets
  • € 7,50
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

MOLOTOV is ontstaan als een initiatief binnen de Dutch Bass Community in samenwerking met Paard toen de realisatie kwam dat er nog geen Russian Hardbass feesten worden gehouden in Nederland. We hopen hierbij de pionier te zijn en anderen te inspireren om meer Russian Hardbass feesten te organiseren.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

zaterdag 10 november

25 YEARS OF RUFFNECK

We gaan rammen tijdens Ruffneck's jubileum: rules da artcore scene...

Koop tickets
Confession: ook ik bedreigde m’n moeder op m’n 14e met het nemen van zo’n ‘eilandje’ en bezocht stiekem een Thunderdome editie in het Thialf stadion! Wat zo vet wordt aan deze avond is dat Patrick (DJ Ruffneck) zich er niet zomaar makkelijk vanaf maakt met een oldschool DJ set. Nee, hij gaat voor de gelegenheid een hele live set in elkaar draaien. Eigenlijk moet je voor dit feest gewoon nieuwe Nike Air Max aanschaffen, zo hard gaat er geraved worden!! (Note to alle jonge drum&bass liefhebbers: dit is ook wat voor jullie!) Eva von der Assen,
Paard - Programmeur