vrijdag 19 oktober 2018

MOLOTOV

Сука Блять, het zat er ook aan te komen. Na twee succesvolle Molotov edities brengt het evenement dat Russian Hardbass hier op de kaart heeft gezet XS Project naar Nederland! De Russen die vooral bekend staan om hun hit ‘Bochka, Bass, Kolbaser’ beloven PAARD af te breken alsof het Chernobyl is. En dat samen met een line-up waar je иди нахуй tegen zegt!

Russian hardbass18+
Archief
  • Late ticket €9,50 // Deur €10
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

MOLOTOV is ontstaan als een initiatief binnen de Dutch Bass Community in samenwerking met Paard toen de realisatie kwam dat er nog geen Russian Hardbass feesten worden gehouden in Nederland. We hopen hierbij de pionier te zijn en anderen te inspireren om meer Russian Hardbass feesten te organiseren.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur