zaterdag 14 april 2018 8364

MISS MONTREAL

Inge van Calkar

Droge humor, een flinke dosis ‘girl-next-door’ charme, maar vooral: enorm catchy liedjes gezongen door een schitterende hese stem. Dat is Sanne Hans in Miss Montreal. Met ‘Just A Flirt’ en ‘Hoe’ met Nielson heeft ze al twee pareltjes op haar naam staan die je jaarlijks in de Top 2000 tegenkomt. De 31-jarige singer-songwriter bracht in 2016 haar inmiddels al vijfde studioalbum uit. Hierop nam de zangeres alle songs live met band op, om de emotie beter over te laten komen. En dat is gelukt. Hetzelfde jaar mocht Hans de 3FM Awards voor Beste zangeres van Nederland in ontvangst nemen.
 
pop
Archief

*incl € 3,00 servicekosten

Don’t Wake Me Up‘ is een bijzondere plaat. Tweeledig, met aan de ene kant de festivalknallers die we de laatste jaren van haar gewend zijn, en aan de andere kant ook kleine, intieme, gevoelige singer-songwriterliedjes. “Ik heb niet gekeken naar wat anderen mooi vonden, maar zelf mijn hart laten spreken. Soms heb je dan een take die niet perfect is, maar waarbij wel de emotie overkomt. Daar heb ik deze keer voor gekozen; spontaniteit.”
Zit ze niet op de stoel bij The Voice of Holland, dan verkoopt met gemak de HMH (Afas Live) uit. Na de afgelopen jaren ook nog veelvuldig in het theater te hebben gestaan, keert de band (want dat is Miss Montreal eigenlijk) nu terug naar de poppodia.
Support: Inge van Calkar 
Je kan haar kennen van De Beste Singer-songwriter van Nederland. Toen nog op een akoestische gitaar, inmiddels heeft ze die verruild voor een elektrische. Inge ging van lieflijk naar alternatief. Een goed opwarmertje voor Miss Montreal.