zaterdag 14 april 2018

MISS MONTREAL

Droge humor, een flinke dosis ‘girl-next-door’ charme, maar vooral: enorm catchy liedjes gezongen door een schitterende hese stem. Dat is Sanne Hans in Miss Montreal. Met ‘Just A Flirt’ en ‘Hoe’ met Nielson heeft ze al twee pareltjes op haar naam staan die je jaarlijks in de Top 2000 tegenkomt. De 31-jarige singer-songwriter bracht in 2016 haar inmiddels al vijfde studioalbum uit. Hierop nam de zangeres alle songs live met band op, om de emotie beter over te laten komen. En dat is gelukt. Hetzelfde jaar mocht Hans de 3FM Awards voor Beste zangeres van Nederland in ontvangst nemen.
 
pop
uitverkocht

*incl € 2,50 servicekosten

Don’t Wake Me Up‘ is een bijzondere plaat. Tweeledig, met aan de ene kant de festivalknallers die we de laatste jaren van haar gewend zijn, en aan de andere kant ook kleine, intieme, gevoelige singer-songwriterliedjes. “Ik heb niet gekeken naar wat anderen mooi vonden, maar zelf mijn hart laten spreken. Soms heb je dan een take die niet perfect is, maar waarbij wel de emotie overkomt. Daar heb ik deze keer voor gekozen; spontaniteit.”
Zit ze niet op de stoel bij The Voice of Holland, dan verkoopt met gemak de HMH (Afas Live) uit. Na de afgelopen jaren ook nog veelvuldig in het theater te hebben gestaan, keert de band (want dat is Miss Montreal eigenlijk) nu terug naar de poppodia.
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.