vrijdag 23 april 2021

MISJA HELSLOOT b2b Signum [NIEUWE DATUM]

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst van 6 november 2020 naar 23 april 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen.

Na een reeks succesvolle Open To Close nights kondigt Misja Helsloot met trots aan dat ook in 2020 weer een nieuwe editie op de planning staat. Maar Misja zou Misja niet zijn als hij het toch nét weer even anders gaat doen – dus tijd voor een nieuwe uitdaging! Gezien in je eentje draaien ook maar zo eenzaam is, heeft hij besloten om niemand minder dan goede vriend en trance legende Signum uit te nodigen voor een wel heel speciale Open To Close: Misja Helsloot b2b Signum – OTC 2020!

 

Koop tickets
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 21:00
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

De twee mannen staan niet voor het eerst samen achter de draaitafels, want menig man is bekend met hun muzikale synergie – die het onmogelijk maakt om niet te dansen. En dat is precies waarom deze open to close set zo veelbelovend is. Een volle avond en nacht met het beste wat beide artiesten te bieden hebben – gedreven door een diverse muzieksmaak in trance, progressive en alles wat daaraan gerelateerd is. Deze twee masterminds nemen je graag mee op een gezamenlijke, muzikale trip! Ga je mee?