vrijdag 12 november 2021 8374

MISJA HELSLOOT b2b Signum

CORONA UPDATE 25/2: Dit event is te bezoeken zonder coronatoegangsbewijs (qr-code) of negatief testbewijs en is zonder 1.5-meter of mondkapje.

Na een reeks succesvolle Open To Close nights kondigt Misja Helsloot met trots aan dat ook in 2021 weer een nieuwe editie op de planning staat. Maar Misja zou Misja niet zijn als hij het toch nét weer even anders gaat doen – dus tijd voor een nieuwe uitdaging! Gezien in je eentje draaien ook maar zo eenzaam is, heeft hij besloten om niemand minder dan goede vriend en trance legende Signum uit te nodigen voor een wel heel speciale Open To Close: Misja Helsloot b2b Signum – OTC 2021!

18+
Archief
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 18:00
  • 18:00

*incl € 3,00 servicekosten

De twee mannen staan niet voor het eerst samen achter de draaitafels, want menig man is bekend met hun muzikale synergie – die het onmogelijk maakt om niet te dansen. En dat is precies waarom deze open to close set zo veelbelovend is. Een volle avond en nacht met het beste wat beide artiesten te bieden hebben – gedreven door een diverse muzieksmaak in trance, progressive en alles wat daaraan gerelateerd is. Deze twee masterminds nemen je graag mee op een gezamenlijke, muzikale trip! Ga je mee?