donderdag 27 juli 2017

MILOW in ZUIDERPARKTHEATER

Support: Joseph & Maia

Let op! Dit is een Paard op Hol event en vindt plaats in het Openluchttheater Zuiderpark (Henriëtte Roland Holstweg 100, Den Haag)

Milow mag je met gerust hart één van de hardst werkende en internationaal meest succesvolle artiesten noemen. De afgelopen jaren speelde hij 300 concerten in 20 verschillende landen, waaronder uitverkochte zalen in Amsterdam, Berlijn, Parijs, Luxemburg, Madrid, Zurich, Montreal, Wenen, en Stockholm.

 

Pop/Rock
Koop tickets
  • € 25,00
  • € 23,00
  • Paard op Hol: Zuiderpark Theater
  • 19:30
  • 20:30

Excl. € 2,50 servicekosten*

De Vlaamse singer-songwriter weet al vanaf zijn debuutalbum in 2006 elke keer de roos te raken als het aankomt op het maken van akoestische poppareltjes. ‘You Don’t Know,’ ‘You And Me ( In My Pocket)’ en natuurlijk de cover van 50 Cent’s ‘Ayo Technology’ leverde hem stuk voor stuk monsterhits op. Met laatstgenoemde domineerde de Belg lange tijd de radiostations en festivals, sleepte vijf MIA’s in de wacht en werd zelfs vemeld in het prestigieuze Amerikaanse Time Magazine.

Met zijn laatste plaat ‘Modern Heart’ verwelkomt Milow elementen van elektronische muziek, alternatieve R&B en zelfs hiphop in zijn wereld, die tot dan toe eigenlijk slechts bestond uit een akoestische gitaar. Daarentegen blijven de teksten nog even diepzinning en emotioneel pakkend als ervoor. Door samen te werken met producer Brian Kennedy ( Rihanna, Timbaland, Chris Brown ) lijkt het alsof het aansluiten bij de eigentijdse muziek het meest centraal heeft gestaan, zoals te horen in zijn meest recente single ‘Howling at the Moon.’

Joseph & Maia
Het uit Nieuw-Zeeland afkomstige singer-songwriter duo Joseph & Maia is sinds hun vertrek uit hun thuisland eigenlijk continue op tour geweest. Hun debuutalbum Sorrento verscheen in 2015 waarna de twee besloten een one-way ticket naar Europa te kopen met als doel zoveel mogelijk optreden. Met meer dan 300 shows door Europa en Engeland in de afgelopen 2 jaar kan je zeggen dat die missie zeker geslaagd is. Zo openden ze onder andere al voor artiesten zoals Rodriguez, Passenger, Stu Larsen en Avalanche City. Hun nieuwe plaat verschijnt later dit jaar.

Consumptiemunten
Om u sneller te kunnen bedienen werkt het Zuiderparktheater met consumptiemunten. Een biertje/wijntje/frisdrank kost 2 munten. Deze munten kunt u tot zaterdag 8 juli, 12:00 uur via deze website bestellen via deze site in batches van 8 of 16. De munten krijgt u tijdens uw bezoek aan de kassa uitgereikt. U betaalt voor aanschaf van de munten geen administratiekosten, en u hoeft niet meer in de rij te staan!

Nog steeds zweert Milow bij songs die zich als een assertieve teek vasthaken in je trommelvlies en hersenschors.

De Morgen in haar **** review over het optreden in AB

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.