MICHELLE DAVID & THE TRUE-TONES

Soul zoals het is bedoeld

donderdag 21 november 2024

Michelle David & The True-Tones weten precies hoe ze klassieke soul moeten neerzetten. Met strakke grooves, bombastische vocalen en sterke hooks hebben ze festival na festival plat gespeeld. De band toerde van Spanje tot Scandinavië, en liet onvergetelijke indrukken achter op locatie. Op donderdag 21 november 2024 keren Michelle David & The True-Tones terug naar PAARD in de Kleine Zaal!

 

Voor liefhebbers van Aretha Franklin, James Brown, Ella Fitzgerald gospel Soul
koop tickets
  • €23,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Opgegroeid in New York in een kerk, begon Michelle David op vierjarige leeftijd met zingen en voegde zich op vijfjarige leeftijd bij haar eerste groep, The Mission of Love. Gedurende haar carrière reisde ze de wereld rond met de Broadway-musical “Mama”, droeg ze bij aan succesvolle theatervoorstellingen zoals “The Sound of Motown”, “Glory of Gospel” en “Mahalia”, en nam ze op voor artiesten zoals Diana Ross en Michael Bolton. Dit alles gebeurde voordat ze zes kritisch geprezen gospel-doordrenkte albums uitbracht met de True-tones.

Michelle David (zang), Paul Willemsen (gitaar, basgitaar), Onno Smit (gitaar, basgitaar) en Bas Bouma (drums) vormen een hecht team dat hun individuele talenten naadloos combineert, resulterend in het kenmerkende geluid dat Michelle David & the True-tones definieert. De instrumentatie van de band, gekenmerkt door funky baslijnen, en de krachtige vocalen van Michelle David, vormen een levendig tapijt in de studio-omgeving. Met hun nieuwe album “Brothers & Sisters” hebben Michelle David & the True-tones een muzikale reis gecreëerd die resoneert met de zielvolle geest van hun live shows, waardoor het publiek wordt uitgenodigd om samen met hen te grooven op een tijdloze muzikale reis.

Bovendien is ook de discografie van de band geprezen; ze ontvingen een Edison-nominatie, terwijl hun vorige album “Truth & Soul” Album van de Maand werd op FIP-radio in Frankrijk en Album van het Jaar bij Craig Charles ‘BBC Radio 6 Music show. De groep deed talloze radio- en tv-optredens en werd zelfs uitgenodigd om hun muziek te spelen op de grootste nationale tv-show tijdens de Olympische Winterspelen 2022.

MICHELLE DAVID & THE TRUE-TONES

donderdag 21 november 2024

koop tickets