Femke de Schepper
zaterdag 23 maart 2019

MEMPHIS MANIACS

19:00 deur open
20:00  MEMPHIS MANIACS

De Memphis Maniacs hebben nauwelijks meer een introductie nodig want de “Masters of the Mashup” timmeren inmiddels al een ruim decennium zeer fanatiek aan de weg. Velen van jullie zullen al eens een daverende festivalshow van deze mannen hebben meegemaakt maar juist in de clubs pakken de Maniacs extra uit, met veel uitverkochte zalen als gevolg.

mashup
Archief
  • € 15,00
  • € 20,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Je weet namelijk nooit wat je precies kunt verwachten tijdens zo’n clubtour, elk jaar bouwen de heren weer een nieuwe show waarbij ingenieuze mashups hand in hand gaan met een overrompelende performance, strakke lichtshow, origineel decor en verbazingwekkende outfits. Geen tapes, geen achtergrondtracks, geen sequencers. Verwacht een enorm feest met een rock-‘n-roll-attitude en een dansvloer die je naar adem snakt!

– Chemical Brothers vs the Kinks vs S-Express
– Swedish House Maffia vs Madcon vs Guns ’n Roses
– House of Pain versus Jimi Hendrix en Kosheen
en veel veel meer..

De Memphis Maniacs weten het weer te flikken met deze nieuwe show, waarbij je al je vrienden en vriendinnen mee kunt nemen voor een heerlijke muzikale show.

René Obdeijn voor Maxazine.nl

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur