woensdag 19 december 2018

MAX MESER GROUP

Let op dit Paard op Hol concert vindt plaats in het Paardcafé
(Prinsegracht 10, Den Haag)

Ja je leest het goed, de bandnaam Max Meser heeft een upgrade gekregen. ‘Ik ben niet de enige in de band,’ zegt Meser. ‘Ik ben nog steeds de bandleider, ik schrijf nog steeds de meeste songs, maar we doen het samen.’ De doorstart gaat gepaard met een nieuwe line-up en de in eigen beheer uitgebrachte nieuwe single ‘Free’ die op 26 oktober uit komt. In deze nieuwe setting is de eigentijdse jaren zestig sound van de band iets steviger dan je gewend was en gaat het zelfs richting garagerock. Daarentegen is er de nieuwe bassist Ben Chapman die ervoor zorgt dat de o zo kenmerkende harmonievocalen van Max Meser behouden blijven.

Archief
  • € 5,00
  • € 7,50
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:00
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

De nieuwe single ‘Free’ klinkt als een frisse wind; de positieve noot in een wereld vol pessimisme en cynisme. Het is een nummer voor de optimisten onder ons. ‘Free’ gaat over je heel levenslustig vrij te voelen. Wel zal je nog even moeten wachten op deze hit, maar 26 oktober komt ‘Free’ uit !Meser zegt dat ze als band ook wat meer ‘carefree’ zijn geworden. Max Meser, Isaac Wadsworth, Ben Chapman en Harry Roelse zeggen dat er nog zoveel in het verschiet ligt voor ze, het avontuur begint eigenlijk nu pas!

De single is een ferme vooruitblik op wat er nog komen gaat. Wat jou in ieder geval te wachten staat is een tof optreden op 19 december in het Paardcafé!

 

"Indierock die in één adem genoemd zou kunnen worden met artiesten als Jake Bugg en Miles Kane".

Patronaat