donderdag 7 december 2017

MATT HOLLYWOOD & THE BAD FEELINGS

Support: Anemone

PRESENTED BY GRAUZONE & PAARD
Matt Hollywood is een Amerikaanse gitarist en zanger, die zijn carrière begon bij indierock-band Out Crowd en als frontman van de psych-rock/shoegaze band The Brian Jonestown Massacre, die met hun experimentele geluid altijd een geestverruimende ambiance wist te creëren. Sindsdien heeft hij vele muzikale paden bewandeld. Met invloeden van Cohen, Morricone, Gainsbroug en de klassieke blues en country keert Hollywood terug met zijn aankomende plaat bij WavePop vol oude favorieten en never-heard live rarities. Samen met gitarist Kacey Barns, bassist Bobby Hecksher en drummer Jason “Plucky” Anchondo neemt Matt Hollywood je mee door de grote verscheidenheid aan nummers en genres die zijn repertoire vormen.

 

Archief
  • € 10,00
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Support: Anemone
Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen nineties-popliedjes. Met deze elementen is de gloednieuwe Rotterdamse band Anemone in de zomer van 2017 uit de startblokken geknald. De eerste single verschijnt later dit jaar waarbij de heren inspiratie putten uit bands als Jonestown Massacre, en Oasis. Tijdens de shows wordt er in het publiek gefluisterd over The Stone Roses, Happy Mondays en The Smiths. Wees op je hoede, want Anemone speelt genadeloos hard en gaat je laten zweten tijdens zijn energieke en vuige liveshows. Get ready for some pyschedelic Britpop!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur