donderdag 7 december 2017

MATT HOLLYWOOD & THE BAD FEELINGS

Anemone

PRESENTED BY GRAUZONE & PAARD
Matt Hollywood is een Amerikaanse gitarist en zanger, die zijn carrière begon bij indierock-band Out Crowd en als frontman van de psych-rock/shoegaze band The Brian Jonestown Massacre, die met hun experimentele geluid altijd een geestverruimende ambiance wist te creëren. Sindsdien heeft hij vele muzikale paden bewandeld. Met invloeden van Cohen, Morricone, Gainsbroug en de klassieke blues en country keert Hollywood terug met zijn aankomende plaat bij WavePop vol oude favorieten en never-heard live rarities. Samen met gitarist Kacey Barns, bassist Bobby Hecksher en drummer Jason “Plucky” Anchondo neemt Matt Hollywood je mee door de grote verscheidenheid aan nummers en genres die zijn repertoire vormen.

 

AlternativeWe Are Public
Archief
  • € 10,00
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Support: Anemone
Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen nineties-popliedjes. Met deze elementen is de gloednieuwe Rotterdamse band Anemone in de zomer van 2017 uit de startblokken geknald. De eerste single verschijnt later dit jaar waarbij de heren inspiratie putten uit bands als Jonestown Massacre, en Oasis. Tijdens de shows wordt er in het publiek gefluisterd over The Stone Roses, Happy Mondays en The Smiths. Wees op je hoede, want Anemone speelt genadeloos hard en gaat je laten zweten tijdens zijn energieke en vuige liveshows. Get ready for some pyschedelic Britpop!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur