dinsdag 4 februari 2020

ROOTSRIDERS & FRIENDS: Marley 75 ft. Mitchell Brunings & Shirma Rouse

Jam Jam Sound

De 75e geboortedag van Bob Marley op 6 feb 2020 laten Rootsriders natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Samen met een aantal bevriende collega’s waaronder reggaezanger Mitchell Brunings,  Shirma Rouse en Dynamite Horns, selecteerden zij dit keer vooral hun persoonlijke favorieten uit het rijke repertoire van de King of Reggae, naast natuurlijk een aantal onvermijdelijke klassiekers die iedereen uit volle borst mee kan zingen. Op 4 februari maak je het mee in PAARD!

Reggae
Archief
  • € 25,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

75 jaar na zijn geboorte is de grootste reggae artiest uit de geschiedenis ook voor Europa’s beste Bob Marley coverband nog altijd een dankbare inspiratiebron. Zij laten met deze show wederom zien dat diens tijdloze liedjes ook vandaag nog altijd even relevant zijn als toen ze destijds door Marley zijn geschreven.

Naast zangeres Shirma Rouse hebben Rootsriders nu ook reggaezanger Mitchell Brunings aan hun line-up toegevoegd, alsook de Dynamite Horns blazerssectie. Mitchell vergaarde bekendheid door zijn deelname aan The Voice in 2013, waarin hij het tot de finale schopte. Zijn blind audition, een liedje van – uiteraard – Bob Marley, was een schot in de roos. Zijn versie van Redemption Song ging wereldwijd viral en is inmiddels meer dan 100 miljoen keren bekeken en geldt nog altijd als 1 van de meest memorabele tv-audities allertijden. Het leverde Brunings de hoofdrol op in de officiële Bob Marley musical waarmee hij zowel in Amerika als in Engeland veel lof oogstte. Mitchell treedt al jaren vrijwel uitsluitend in het buitenland op en Rootsriders zijn blij om hem voor deze speciale shows eindelijk weer eens naar Nederland te kunnen halen.

Rootsriders zorgt voor een verfrissende twist aan het reggaegenre, natuurlijk geïnspireerd door de enige echte Bob Marley

1e Rang.nl