Marco Santos: United Art Movement #7

United Art Movement

zaterdag 26 september 2020 8371

Het reizen over heel de wereld, bracht de Portugese muzikant Marco Santos in contact met uiteenlopende culturen. Dit resulteerde, door de jaren heen, in ontelbare samenwerkingen met multiculturele en -disciplinaire kunstenaars, waar hij zijn passie voor alle mogelijk kunstvormen deelt. Op zaterdag 26 september staat de ‘movement’ weer samen op het podium.

Zoals in voorgaande edities zal Marco Santos verschillende artistieke vrienden op het podium uitnodigen, om deel uit te maken van de United Art Movement. Met elk een eigen achtergrond en andere nationaliteit, wordt er magische avond gecreëerd. Denk hierbij aan nieuwe ontmoetingen, ritmische uitdagingen, muzikale improvisaties, vurig flamenco dans, beeldende kunst, ‘body percussie’, nieuwe composities en traditionele muziek.

Program:
– Album release: Evocations
– United band
Artists:
–      Sinan Arat (Turks / Koerdisch) – Sing & Ney (flute)
–       Vasilis Stefanopoulos (Grieks) – Double bass
–       Paulo Bouwman (Cape Verde / Nederlands) – guitar & sing
–       Rose van der West (Nederlands) – Poetry
–       Ruben de Kemp (Nederlands) – Video Art
–       Marco Santos (Nederlands) – Piano / Drums / Compositions
& en meer!

Voor liefhebbers van Wereldse klanken van virtuose muzikanten
archief
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief
Corona-proof ervaring
PAARD biedt bezoekers een Corona-proof ervaring. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook als bezoeker speel je een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er helaas niet gedanst, geroepen, gefloten of uit volle borst meegezongen kan worden. Wel kun je al zittend genieten van een drankje of een hapje (er is een aangepaste kaart met o.a. diverse speciaal bieren, kaas, worst of een notenmix). We vragen bezoekers ook te blijven zitten tijdens het event.  Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live events.
“ “To promote the union of the various forms of art in a single stage and thus to praise art as the best tool to unify people” “

Marco Santos