zaterdag 22 april 2017

MARCO SANTOS & FRIENDS 3

De Portugese drummer/componist Marco Santos maakt sferische jazz met klassieke invloeden. Improviserend op emoties met een po√ętische visie op een wereld waarin muziek de missie heeft mensen te verenigen. Van rustig en ingetogen, naar een geanimeerde swing: Santos neemt je mee op een innerlijke reis.

Jazz We Are Public
Archief
  • € 17,50
  • € 15,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

Excl. € 2,50 servicekosten*

Marco Santos
Marco Santos, geboren in Pombal, Portugal, studeerde aan het conservatorium in Lissabon, Den Haag en Rotterdam. De drummer en componist ziet zowel Nederland als Portugal als zijn thuisbasis en reist ondertussen de wereld over om op te treden en les te geven. Zijn liefde voor muziek, waaronder klassieke, jazz- en wereldmuziek, blijkt uit de vele projecten en samenwerkingen die Santos regelmatig aangaat en de gepassioneerde shows die hij, liefst omringd met zoveel mogelijk muzikale vrienden, live neerzet.

Marco Santos & Friends 3 featuring:

– Victor Jara Tribute
– Susana Raya
– Omar Ka
– Adrie Huissoon
– Natalia Rogalski
– Michiel Stekelenburg
– Koen Schalkwijk
– Alessandro Fongaro

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

donderdag 13 juli

WOLFMOTHER

Legendarische hardrockband komt met bijna exclusieve show...

uitverkocht
Deze Aussie hardrockers zijn ijzersterk live en staan garant voor een dik feest. Wie alleen een kaartje koopt om de hit ‘Woman’ te horen zou heel snel de laatste plaat aan moeten zetten. Bella Hay,
Muzikant bij Tears & Marble, DJ
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.