MARCO BORSATO

maandag 21 april 2014 2014

Ticketverkoop voor dit concert is verlopen via Ticketmaster. Alle tickets zijn helaas uitverkocht. In 2014 komt Marco Borsato dichterbij dan ooit! Met de muziek van zijn album Duizend Spiegels treedt hij in alle 12 provinciën op. Marco Borsato zoekt opnieuw de theaters en pop podia op om zijn muziek te delen. “Delen is misschien wel de essentie van wat ik doe. Ik probeer met mijn muziek het dagelijkse leven een moment te kantelen. Zodat het publiek weg kan dromen, uit zijn dak kan gaan, of zich toestaat even stil te staan bij een dierbaar persoon of een te koesteren moment. Als dat lukt, is mijn missie geslaagd.” , aldus Marco Borsato.

Pop/Rock
archief
  • Grote zaal
  • 17:00
  • 18:15
Nieuwsbrief

De titel Duizend Spiegels verwijst naar de rol van muziek. Marco:  “Een lied heeft het effect van duizend spiegels. Een tekst wordt bij wijze van spreken door duizend mensen op duizend manieren geïnterpreteerd. En al die versies zijn even waar, omdat elke persoonlijke interpretatie uiteindelijk iets zegt over jezelf en over je eigen geschiedenis.”

Duizend Spiegels biedt een rijk scala aan stijlen en stemmingen. Zo is er een duet met Trijntje Oosterhuis, getiteld Ik Zou Het Zo Weer Overdoen, en klinkt op Stem ook Gers Pardoel. Samen Voor Altijd nam Borsato op met zijn tienjarige dochter Jada (met bijdragen van rapper Lange Frans met zijn vijfjarige zoon Willem Frederiks en John Ewbank met zijn achtjarige dochter Day). De eerste single van het album ‘Muziek’ bereikte in no time de prestigieuze #1 positie in de Mega Top 100.

Ziggo is presenterend partner van de tour Duizend Spiegels. “Tijdens de eerste kennismaking met Ziggo ter gelegenheid van het openingsconcert van de Ziggo Dome, bleek al snel dat we veel overeenkomsten hebben. Het verlangen mensen te verbinden en entertainment met ieder zintuig te laten beleven resulteerde in deze unieke samenwerking.” Aldus Marco Borsato.

* De ticketverkoop voor dit concert verloopt via Ticketmaster. Derhalve zijn de servicekosten van Ticketmaster van toepassing. Klik hier voor meer info over het verkoopbeleid van Ticketmaster.