maandag 16 december 2019

MAHALIA

Het is amper te geloven dat een artiest met de reputatie en aandacht van Mahalia, nog geen enkele volledige plaat heeft uitgebracht. Maar met het hart op de tong en haar opzwepende en catchy alternatieve R&B verovert ze binnen no-time de hele wereld.

alternatiefR&B
Koop tickets
  • € 17,50
  • € 22,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Niet zo gek ook, want de Britse singer-songwriter heeft er op haar 21e al 9 jaar in de bizz opzitten. Na al een aantal grote shows op o.a Lowlands en Eurosonic (en voeg daar binnenkort Down The Rabbit Hole maar aan toe) is ze helemaal klaar om terug te keren, inclusief debuut-album “Love and Compromise”.  “Every song is different, which to me is so much more exciting” -vertelt ze enthousiast over dit meesterwerk. Op 16 december komt ze, na een overweldigend festival seizoen, naar de Hofstad voor een net zo overweldigende show.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur