zaterdag 7 maart 2020

MAAN

Fokke Simons

Uitverkocht, wat nu?!
Wil je toch naar een uitverkocht evenement, let dan goed op. Koop geen kaarten van aanbieders op Marktplaats of via Facebook die sinds kort tickets aanbieden. Google namen van mensen die al vaker tickets aanbieden en kijk of er meldingen zijn van fraude.

Er zijn tussenbedrijven die hun uiterste best doen om de tweedehandse markt veilig te laten lopen, maar helaas kunnen die ook geen 100% garantie bieden. Denk hierbij aan aan ticketswap.nl (max 20% bovenop de prijs). Ben je zelf verhinderd en wil je je ticket verkopen, kun je dit ook het beste doen via Ticketswap.

Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op www.weetwaarjekoopt.nl.

MAAN
Naast het scoren van hit na hit met o.a Lief Zoals Je Bent en Blijf Bij Mij (ft. Ronnie Flex) won ze meerdere awards voor haar debuut EP en Beste Zangeres, stond ze op Pinkpop 2018 en als kers op de taart werd haar hitsingle ‘Hij Is Van Mij’ met Tabitha, Kriss Kross en Bizzey platinum. Nadat ze afgelopen Bevrijdingsfestival ambassadeur van de vrijheid was is het nu tijd voor de volgende stap; een clubtour waarbij ze ook langs de Grote Zaal van het Paard komt.

Archief
  • € 20,50
  • Grote Zaal
  • 18:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Op haar 18e besloot MAAN een tussenjaar te nemen en meldde ze zich aan voor The Voice Of Holland. En dat dit tussenjaar een beetje is uitgelopen is inmiddels wel duidelijk, want sinds Marco Borsato haar onder zijn hoede nam in het RTL programma is het hard gegaan. Na een behoorlijke rij wapenfeiten staat ze deze zomer samen met Borsato in de Kuip. Maar daar houdt het niet op, want na alle lovende reacties op haar vorige tour is ze in 2020 weer helemaal klaar voor een volgende ronde, en wij ook!

Support: Fokke Simons
Fokke Simons is dé nieuwe hiphop-sensatie uit Amsterdam. Het viertal weet de nieuwe generatie van muziekliefhebbers te pakken met een poppy flow en rauwe beats. Hoewel ze alle vier uit totaal verschillende streken komen, ontmoetten de jongens elkaar eind 2018 in een woning aan de Amsterdamse Fokke Simonszstraat – en daar was Fokke Simons. Afgelopen zomer debuteerden ze hun eerste single ‘Fancy’ met daarbijhorende muziekvideo. Met een landelijke tour op het programma en talloze singles zijn de jongens klaar om in 2020 Nederland te veroveren.

Ze is openhartig en bij momenten ook straat-wijs, en innemend als ze met achtjarige meisjes over het podium danst. Maan kan alles.

NRC