zaterdag 7 maart 2020

MAAN

Naast het scoren van hit na hit met o.a Lief Zoals Je Bent en Blijf Bij Mij (ft. Ronnie Flex) won ze meerdere awards voor haar debuut EP en Beste Zangeres, stond ze op Pinkpop 2018 en als kers op de taart werd haar hitsingle ‘Hij Is Van Mij’ met Tabitha, Kriss Kross en Bizzey platinum. Nadat ze afgelopen Bevrijdingsfestival ambassadeur van de vrijheid was is het nu tijd voor de volgende stap; een clubtour waarbij ze ook langs de Grote Zaal van het Paard komt.

Koop tickets
  • € 15,50
  • € 20,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Op haar 18e besloot MAAN een tussenjaar te nemen en melde ze zich aan voor The Voice Of Holland. En dat dit tussenjaar een beetje is uitgelopen is inmiddels wel duidelijk, want sinds Marco Borsato haar onder zijn hoede nam in het RTL programma is het hard gegaan. Na een behoorlijke rij wapenfeiten staat ze deze zomer samen met Borsato in de Kuip. Maar daar houdt het niet bij op, want na alle lovende reacties op haar vorige tour is ze in 2020 weer helemaal klaar voor een volgende ronde, en wij ook!

ze is openhartig en bij momenten ook straat-wijs, en innemend als ze met achtjarige meisjes over het podium danst. Maan kan alles.

NRC

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur