zaterdag 23 november 2019

LUMINIZE

Bottles Of Love

Met hun toewijding en vastberadenheid is Luminize de belichaming van het credo: the future is feminine.  Met een hard-working attitude vertrokken ze uit Kroatië naar Nederland, vastbesloten hun dynamische en krachtige songs naar het grote publiek te brengen. En dat heeft goed uitgepakt; Luminize scoorde een hoop nieuwe fans op The Voice of Holland, speelde in het voorprogramma van Golden Earring en Barry Hay and the Flying V Formation, en mogen inmiddels ook de Duitse zangeres Nena tot een van hun fans rekenen. Ze vroeg de Haags/Kroatische rockband twee maal om een show voor haar te openen.

popPop & Rockrock
Archief
  • € 10,00
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

De ontembare drive van Luminize hoor je zeker terug in hun pittige rocksongs zoals ‘All or Nothing’. Samen met Holger Schwedt van Bløf, Di-rect, Anouk en Go Back To The Zoo tilden ze hun sound naar een nog hoger niveau. Wij zijn super enthousiast en zijn benieuwd wat we nog meer kunnen verwachten van de dames. Je ziet ze 23 november in het PAARD!

Support: Bottles Of Love
Bottles of Love is niet meer te houden. De mannen tourden met Barry Hay en The Dirty Daddies, maakten onderdeel uit van de Popronde 2018 en catchy popsong ‘While We’re Young‘ werd platgedraaid op 3FM. Begin dit jaar kwam nieuwe single ’25’ uit en op 23 november staan ze in het voorprogramma van Luminize.