woensdag 25 november 2020

LUKE SLATER: THE 7th PLAIN

Berlin Staatsballett

De UK technolegende Luke Slater komt naar Den Haag! In samenwerking met Staatsballet Berlin presenteert hij, onder zijn ambient alias The 7th Plain, een nog nooit eerder vertoonde show. Een spektakel waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

ambientelectronicelektronicatechno
Koop tickets
  • € 25,00
  • € 25,00
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 20:00
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

De pandemie zette de dancescene begin 2020 abrupt on-hold en shows werden wereldwijd gecancled. Deze nieuwe situatie gaf de Brit ruimte voor experiment. Het idee om een exclusieve liveshow te ontwikkelen met The 7th Plain was al snel geboren. Zo bracht hij onder deze naam al tal van releases uit op A-Ton (een sublabel van Ostgut Ton). De samenwerking met het Staatsballett Berlin kwam ook niet geheel uit de lucht vallen, Luke Slater had namelijk vaker muziek voor het dansgezelschap geproduceerd. Het eindresultaat is voor hem een lang gekoesterde wens die uitkomt en op 25 november in PAARD in première gaat!

Veilig concertbezoek in PAARD
Via Veiligheidsregio Haaglanden is bekend geworden dat het programma in PAARD de komende tijd door kan gaan met de capaciteit van maximaal 130 personen. Dit betekent dat onze shows in de Grote Zaal ongewijzigd plaats kunnen vinden. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht. Ook gelden er een aantal nieuwe regels: mondkapjes zijn verplicht in het pand (behalve op de zitplaats), onze horeca stopt om 21:30 met uitserveren omdat er na 22:00 geen consumpties meer mogen worden genuttigd. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

At its most electrifying, it (the music) moves like a daydream strapped into a hydraulic exoskeleton.

Pitchfork