dinsdag 30 oktober 2018

LEVEL 42

THE ETERNITY TOUR
Met zestien top 40-hits en drie noteringen in de jaarlijkse Top 2000 is Level 42 geen onbekende in Nederland. De Britse jazzfunk-groep die in de jaren ’80 doorbrak met nummers als ‘Lessons in Love’, ‘It’s Over’ en ‘Running in the Family’ komt weer richting Den Haag.

 

Archief
  • € 30,00
  • € 32,50
  • € 35,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Als je het hebt over jazz-funk is Level 42 één van de eerste namen die naar boven komt. De band maakte zich dan ook uniek door de combinatie van Mark Kings slap bastechniek en Wally Badarou’s synthesizersound. In de loop der jaren is de formatie van de band langzaam gewijzigd en hebben zij al vaak grote namen in de band gehad zoals Alan Holdsworth. Frontman en baslegende Mark King is echter altijd het centrale punt van de muziek gebleven.

Vernieuwend nostalgisch
Hoewel de heren hun hoogtepunt beleefden in de vorige eeuw, zal ook nieuw repertoire ten gehore worden gebracht.

"Als een enorme hitmachine walst Level 42 over het Paard van Troje heen en zet een optreden neer dat staat als een huis. Het is nog steeds een genot voor je oren en ogen om deze rasartiesten te zien optreden."

Zoetermeernieuws over optreden van Level 42 (2016) in Paard

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur