zaterdag 31 maart 2018

LEAFS & BLACK ACID

Individuals

Met een leeftijd van 16 jaar is LEAFS de jongste artiest bij Noah’s Ark ooit. Eind 2016 kwam zijn video “Race” online, waarmee hij op glorieuze wijze zijn intrede in de Nederlandse rap industrie maakte. Inmiddels plaatste 3voor12 hem op nummer 2 van de beste shows op Noorderslag en heeft hij al meer R&B- en hiphopanthems op zijn naam staan dan menig artiest die al langer meeloopt.

Vraag LEAFS naar zijn motto en zijn antwoord is: “Altijd blijven flexen”. Deze flexibiliteit vind je terug op zijn, in mei 2017 uitgekomen, album waarin de tiener een ontwikkeld, energiek geluid ten gehoren brengt. De plaat die volledig geproduceerd is door Ramiks is te omschrijven als aanstekelijke pop met alles wat de culturele boventoon voert in het internationale trap- en hiphop landschap. Met pakkende hooks, jeugdig gelijk en samenwerkingen met Yung Nnelg en Bokoesam heeft LEAFS zich in korte tijd weten te vestigen als één van de meest sprankelende talenten van het land en hebben wij de ‘pleasure’ om hem te mogen ontvangen in het Paard, samen met Black Acid.

Archief
  • € 12,50
  • € 12,50
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Black Acid
“Beter wees je alert als je Black Acid nog niet kent!”

In 2016 bundelen de creatieve breinen van Smitty, Dash, Ros en DMY hun krachten om het collectief Black Acid te vormen. Hun missie? De wereld kennis laten maken met een nieuwe sound, welke het beste te omschrijven is als “alternatieve trap met punk in de mix”. Met optredens op o.a Woo Hah! en Vestifal achter de rug en al meer dan 150.00 streams op alleen al Spotify kunnen we bevestigen dat Black Acid klaar is voor het grote geschud.

Support: Individuals
Een collectief met zoveel diversiteit kan niet anders dan verrassen. Individuals is een 8-man tellend collectief uit Rotterdam en omstreken. De jonge groep bestaat uit rappers, producers en Dj’s en niemand in de groep is hetzelfde, waardoor ze telkens verfrissend kunnen komen. De individuele leden hebben ieder hun eigen sound dat het beste naar voren komt wanneer ze hun krachten bundelen.
Een mix van charisma en explosieve energie zorgt ervoor dat ze alle venues met de grond gelijk maken tijdens hun shows. Exciting!

Alcohol onder de 18? LET OP!
Wij willen je erop wijzen dat PAARD verplicht is om de landelijke alcoholwetgeving te handhaven. Dit betekent dat alcohol voor bezoekers onder de 18 jaar ten alle tijden streng verboden is.

Om misbruik te voorkomen hanteren bij het concert van Leafs & Black Acid de volgende regels:
-Om aan de bar alcohol te mogen bestellen worden polsbandjes gebruikt: zonder bandje geen alcohol.
-Bij de entree wordt van iedereen het legitimatiebewijs gecontroleerd om te bepalen of je wel of geen bandje krijgt.
-Hebben wij twijfel over jouw leeftijd en heb jij geen legitimatiebewijs bij je: geen bandje.
-Ook als je eenmaal binnen bent kan in geval van twijfel om je legitimatiebewijs gevraagd worden.
-Er wordt alléén alcohol geschonken aan de foyerbar, de bar in de zaal is alcoholvrij.

Houd je aan deze regels. Als je dat niet doet moet je rekening houden met het volgende:
-Bij geconstateerd misbruik van legitimatie wordt je de toegang tot het Paard ontzegt. Het legitimatiebewijs wordt ingenomen en kan alleen door de rechtmatige eigenaar worden opgehaald.
-Bij geconstateerd onterecht gebruik van een polsbandje (bijvoorbeeld een gevonden bandje omdoen) volgt directe uitzetting.
-Bij geconstateerd doorgeven van een bandje aan een minderjarige volgt voor beiden directe uitzetting: voor de minderjarige die het bandje aannam én voor degene die het bandje afgaf.
-Bij geconstateerd doorgeven van alcoholische drank aan een minderjarige volgt voor beiden direct uitzetting: voor de minderjarige die het drankje aanneemt én voor degene die het drankje overgaf.
-Bij uitzetting of toegangsweigering om bovengenoemde of hieraan gerelateerde redenen wordt geen entreegeld teruggegeven.

Bovengenoemde maatregelen klinken streng en dat zijn ze helaas ook. De landelijke wetgeving is onverbiddelijk en wij als PAARD moeten ons daaraan houden.
Maar niet getreurd: zolang je je aan de bovengenoemde regels houdt en je jouw legitimatiebewijs bij je hebt ga je zeker een geweldige avond hebben!

"Jongste artiest van het festival geeft misschien wel de meest overtuigende show"

3voor12 over zijn show op Noorderslag