zaterdag 31 maart 2018

LEAFS & BLACK ACID

Support: Individuals

Met een leeftijd van 16 jaar is LEAFS de jongste artiest bij Noah’s Ark ooit. Eind 2016 kwam zijn video “Race” online, waarmee hij op glorieuze wijze zijn intrede in de Nederlandse rap industrie maakte. Inmiddels plaatste 3voor12 hem op nummer 2 van de beste shows op Noorderslag en heeft hij al meer R&B- en hiphopanthems op zijn naam staan dan menig artiest die al langer meeloopt.

Koop tickets
  • € 12,50
  • € 12,50
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Vraag LEAFS naar zijn motto en zijn antwoord is: “Altijd blijven flexen”. Deze flexibiliteit vind je terug op zijn, in mei 2017 uitgekomen, album waarin de tiener een ontwikkeld, energiek geluid ten gehoren brengt. De plaat die volledig geproduceerd is door Ramiks is te omschrijven als aanstekelijke pop met alles wat de culturele boventoon voert in het internationale trap- en hiphop landschap. Met pakkende hooks, jeugdig gelijk en samenwerkingen met Yung Nnelg en Bokoesam heeft LEAFS zich in korte tijd weten te vestigen als één van de meest sprankelende talenten van het land en hebben wij de ‘pleasure’ om hem te mogen ontvangen in het Paard, samen met Black Acid.

Black Acid
“Beter wees je alert als je Black Acid nog niet kent!”

In 2016 bundelen de creatieve breinen van Smitty, Dash, Ros en DMY hun krachten om het collectief Black Acid te vormen. Hun missie? De wereld kennis laten maken met een nieuwe sound, welke het beste te omschrijven is als “alternatieve trap met punk in de mix”. Met optredens op o.a Woo Hah! en Vestifal achter de rug en al meer dan 150.00 streams op alleen al Spotify kunnen we bevestigen dat Black Acid klaar is voor het grote geschud.

Support: Individuals
Een collectief met zoveel diversiteit kan niet anders dan verrassen. Individuals is een 8-man tellend collectief uit Rotterdam en omstreken. De jonge groep bestaat uit rappers, producers en Dj’s en niemand in de groep is hetzelfde, waardoor ze telkens verfrissend kunnen komen. De individuele leden hebben ieder hun eigen sound dat het beste naar voren komt wanneer ze hun krachten bundelen.
Een mix van charisma en explosieve energie zorgt ervoor dat ze alle venues met de grond gelijk maken tijdens hun shows. Exciting!

"Jongste artiest van het festival geeft misschien wel de meest overtuigende show"

3voor12 over zijn show op Noorderslag

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.