donderdag 17 maart 2022

LAKSHMI

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt de artiest, songwriter en theatermaker het Pop Noir. Als maker staat LAKSHMI bekend als degene die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen. Donderdag 17 maart staat ze in PAARD.

poetryPop-noirsynthpop
Archief
  • € 22,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 3,00 servicekosten

Ondanks haar jonge carrière – LAKSHMI debuteerde in 2017 met haar zelf getitelde debuutalbum en in 2018 verscheen haar tweede album SIREN – heeft ze al twee theatertours op haar naam staan. Momenteel tourt ze met haar nieuwe voorstelling “Huidhonger” langs de theaters en poppodia.

Dit jaar brak ze voor het grote publiek door met haar deelname aan het tv-programma ‘Wie is de Mol?’ en bracht ze haar single EMPTY uit met videoclip waarin ze medewerking kreeg van o.a. topontwerper Ronald van der Kemp. De song kreeg bovendien een sync in de CBS serie “Charmed”. Daarnaast richtte Lakshmi haar eigen fanplatform “Only for The Wicked” op en bracht ze het nummer “Grow with you” uit wat ze samen schreef met Kensington zanger Eloi Youssef.

Toch is het de mysterieuze, ongrijpbare kant van de zangeres die blijft hangen waar we ondertussen geen genoeg van kunnen krijgen

Lakshmi