LA PEGATINA

donderdag 6 september 2018 2018

Atención a damas y caballeros, de energieke en vrolijke La Pegatina komt naar Paard! De band uit Barcelona staat bekend om de gekte die ze los maken. Op hun mix van rumba catalana met een vleugje punk, disco en ska kan niemand stil blijven staan. Met het nieuwe album ‘Ahora o Nunca’ (Nu of Nooit) hebben ze een succesvolle revolutie doorgemaakt en de mannen kunnen niet wachten om het te laten horen. La Pegatina is modern en verfrissend, dat gecombineerd met hun gevoel voor improvisatie, maakt dat ze nog altijd razend populair zijn. Zorg dat die heupen los zijn voor 6 september want er gaat gedanst worden!

 

archief
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

La Pegatina gaat al een tijdje mee, met optredens op Lowlands, de Zwarte Cross en Pinkpop hebben ze al een klein plekje veroverd in de harten van het Nederlandse festivalpubliek, maar ze weten met vijftien jaar ervaring, zeven albums en duizend concerten in dertig verschillende landen(!) nog steeds te verrassen. En dat doet de band heel goed, zonder hun eigen sound te verliezen. Op het nieuwe album (wat uitkomt op 4 april), kan je geweldige samenwerkingen verwachten met Will and the People, Macaco, Rozalén, Los Caligaris en Eva Amaral. Wij kunnen niet wachten! Benieuwd naar een voorproefje? De nieuwe video ‘La Tempestad’ met Eva Amaral is al uit.

Alsof dit geen feestgarantie genoeg is, neemt de band een special guest mee: niemand minder dan de Bazzookas. Doe Het Dan Zelf! is niet alleen een van de liedjes van de Nederlandse skaband Bazzookas, het is tevens hun levensmotto. Alles wat ze doen, doen ze met één doel voor ogen: Spelen alsof hun leven er vanaf hangt. Het is een universele energie die uit alle 8 leden van de Bazzookas komt. Met blazers, toeters en bellen worden zalen opgerold en knallen ze al jaren het publiek én hunzelf ondersteboven.