zaterdag 16 december 2017

K’S CHOICE

Christon

Wow, 25 jaar! Dit jaart viert K’s Choice haar 25e verjaardag. En dat betekent zeker niet dat ze aan het vergrijzen zijn. Ze zijn nog hartstikke ‘alive and kicking’. In maart komt namelijk hun album ’25’ uit; een collectie van hun grootste hits én een nieuwe versie van ‘Not An Addict’ met niemand minder dan Skin (Skunk Anansie).

 

 

Archief
  • € 24,00
  • € 26,50
  • € 29,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De in 1992, door broer en zus Sarah en Gert Bettens, opgerichte band wordt nog steeds de grootste van België genoemd. En met meerdere top 10 albums, zoals ‘Paradise in Me’ en ‘Echo Mountains’ is dat meer dan terecht. Ook scoorde ze met ‘the Phantom Cowboy’ regelrecht een nummer 1 plek in België en kregen ze multiple gold en platinum awards.

Hun grote doorbraak kwam in 1995, toen ‘Not An Addict’ uit kwam. Deze single brak internationaal door en we kunnen met zekerheid zeggen dat dit hun grootste hit is, want 22 jaar later hoor je hem nog regelmatig op radio en tv voorbij komen.

Christon
Na groot succes te hebben geboekt met Rigby zoekt zanger/muzikant Christon spannende nieuwe contreien op onder zijn eigen naam. Christon fungeert op het podium in feite als eenmansband die verschillende instrumenten tegelijk opereert. Hierdoor krijgen de producties vanzelf een gelaagder en sfeervoller totaalgeluid, dat Christon met behulp van looping pedaaltjes, bas, drum pads, gitaar en synths componeert. Eerder stond de Zwollenaar al in het voorprogramma van Kovacs, Causes en Warhaus.

Informatie over de verplaatste datum
De show van K’s Choice is verplaatst van 17 december naar 16 december. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum. Mocht u onverhoopt niet kunnen, dan kunt u uw kaarten (tot 26 april) retourneren op het punt van aankoop. Zie voor meer informatie algemene voorwaarden artikel 6.4. Online kaartkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht. Lees hier de verklaring van Double Vee Concerts.