KRAANTJE PAPPIE [EXTRA SHOW]

Perfecte kruising tussen George Clooney en Ludacris

zaterdag 16 maart 2024

EXTRA SHOW!

Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen) had een glansrijke carrière kunnen hebben als haarmodel maar liet het in plaats daarvan lukken in de muziek. Dit niet alleen tot opluchting
van zijn moeder, maar ook de rest van Nederland, dat al langere tijd reikhalzend uitkeek naar de perfecte kruising tussen George Clooney en Ludacris. Op 16 maart zie je hem in PAARD!

Met zijn driedelige albumreeks Crane schiep de rapper/artiest een groots en eigen elektronisch geluid, dat resulteerde in een verzameling gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’. Ook behaalde het album Crane III de platina status. Het vierde en eveneens platina album DADDY was inclusief hits als ‘Lil Craney’, ‘Liefde In De Lucht’ en ‘Ik Heb Je Nodig’ al goed voor meer dan 120 miljoen streams.

Let op: Kraantje Pappie geeft twee shows in PAARD. Kijk goed voor welke datum je een kaartje koopt, vrijdag 15 of zaterdag 16 maart. Heb je een ticket gekocht voor de verkeerde datum? Dan kan deze helaas niet omgeruild worden, verkoop je ticket zelf via Ticketswap en koop een ticket voor de andere datum.

koop tickets
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Naast hitmachine is Craniac reserveburgemeester van Groningen, presentator van (o.a.) Home Of Hits, runt hij zijn eigen boekingsbedrijf en is sinds 2021 de Kraantje Papa van dochter Maeve, die hij – nuchter als hij is – alleen hult in matchende designerkleding als de situatie daar expliciet om vraagt. Daarnaast werd hij 2 keer 1e (ook wel: 11e) in Expeditie Robinson en is een tweede speelfilm onderweg, nadat hij met zijn rol in Fuck De Liefde 2 zijn status als de Nederlandse Hugh Grant wist te bezegelen.

KRAANTJE PAPPIE [EXTRA SHOW]

zaterdag 16 maart 2024

koop tickets