vrijdag 29 november 2019

KRAAK & SMAAK

Kraak & Smaak, het Nederlandse producer-trio, komt op 29 november terug naar het Paard met hun gerenommeerde live-band. Met hun eclectische mix van funk, disco en soul wisten ze vanaf hun debuut al de hele wereld over te gaan. Zo stond de act al op festivals als Glastonbury, EXIT en Sziget.

Koop tickets
  • € 15,00
  • € 20,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Het was misschien een klein tijdje stil rondom de producers, maar daar kwam vorig jaar verandering in met hun single “I’ll Be Loving You” én remixesn van internationale grootheden. Met hun nieuwste single “24HR Fling” zijn ze al helemaal back in business en het biedt een perfect voorproefje voor het in het najaar verschijnende album! En dit nieuws gaat uiteraard gepaard met een volledige show in het Paard.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur