vrijdag 29 november 2019

KRAAK & SMAAK

Knight One

Kraak & Smaak, het Nederlandse producer-trio, komt op 29 november terug naar PAARD met hun gerenommeerde live-band. Met hun eclectische mix van funk, disco en soul weten ze vanaf hun debuut al de hele wereld over te gaan. Zo stond de act al op festivals als Glastonbury, EXIT en Sziget.

 

Archief
  • € 20,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Het was misschien een klein tijdje stil rondom de producers, maar daar kwam vorig jaar verandering in met hun single “I’ll Be Loving You” én remixen van internationale grootheden. Met nieuwste single “24HR Fling” is Kraak & Smaak al helemaal back in business en dit geeft een perfect voorproefje voor het in het najaar te verschijnen album! Dit nieuws gaat uiteraard gepaard met een volledige show in het Paard.

Win-actie
In de aanloop naar hun show bij ons in PAARD (op vrijdag 29 november) organiseren we samen met Kraak & Smaak een unieke instore-sessie bij platenzaak 3345 vinyl records op Noordeinde 87G. Kraak & Smaak zal hier een klein voorproefje geven van hun clubshow, met uiteraard veel aandacht voor het nieuwe album Pleasure Centre. Ook zal dj en producer Knight One een set draaien.

Tijdens de instore houden we een speciale winactie: schiet tijdens de show in 3345 een instagram-story, tag vervolgens PAARD, Kraak & Smaak, 3345 en deel je story. Onder de deelnemers verloten we drie Kraak & Smaak-pakketten, met vinyl, een unieke print en tote bag. Meer informatie vind je hier.

Tijden: 16:00 – 17:00 uur.
Let op: Vol = vol!

Knight One
DJ en producer Kight One, bekend van zij EP ‘Swords Cry’ en zijn remixes voor LIGHTS en Crystal Fighters, zal de avond openen. Knight One is geen onbekende van Kraak & Smaak. Hij werkte al eerder samen met het DJ en producer trio.